Home » 2015

Yearly Archives: 2015

Få professionelle fagfolk til dit næste byggeprojekt

Det er svært at udvælge professionelle fagfolk, hvis man ikke har kendskab til byggebranchen. Valget af fagfolk er altafgørende for byggeprojektets kvalitet og succes, hvorfor det er vigtigt at få udvalgt de bedste professionelle fagfolk.

Maler og totalentreprise

Uoverskuelig proces

Byggeprojekter kan hurtigt blive uoverskuelige, da det kræver utrolig stor koordination at få det hele til at hænge sammen. Der skal udvælges murere og tømrere til selve bygningsarbejdet, hvorefter gulvmænd, VVS’ere, malere og elektrikere skal findes. Antallet af fagfolk vokser i takt med byggeprojektets størrelse, hvoraf processen hurtig bliver stor og omfattende. Byggeprojektet virker hurtigt uoverskuelig, hvis ikke man er vant til håndtere byggeprojekter, hvilket kan gå udover byggeprojektets kvalitet.

Få professionelle fagfolk til at udvælge

Det er gennem flere forskellige firmaer i byggebranchen muligt at få professionelle fagfolk til at udvælge de fagfolk, som skal udføre byggeriet. Det kaldes totalentreprise, hvor ansvaret for byggeprojektet er overladt til en professionel fagmand, der fungerer som projektleder for hele byggeprojektet. Projektlederen sørger for at udvælge de bedste fagfolk til projektet. Herefter fungerer projektlederen som praktisk bindeled mellem kunden og byggeriet, så projektet følger kundens ønsker og forventninger.

Kunden er kun i kontakt med projektlederen, da alt ansvar er lagt på projektlederens skuldre. Projektlederen fungerer som både praktisk og fagligt bindeled mellem fagfolkene, hvilket garanterer en velfungerende kommunikation og et godt samarbejde. Et godt samarbejde afspejler et vellykket byggeproces, hvor der ikke opstår fejl på grund af manglende kommunikation. Det er således muligt at holde tidsplanen og rammen for budgettet, da der ikke spildes unødigvendige ressourcer.

God kundeservice

For at sikre et godt samarbejde mellem kunden og projektlederen, skal firmaet have fokus på god kundeservice. Med god kundeservice er projektlederen lettilgængelig, så kunden altid kan komme i kontakt med projektlederen med ændringer eller spørgsmål. Derfor bør firmaet med projektlederen udvælges efter deres kundeserviceniveau. Det er eksempelvis også en god idé, hvis et centralt firma med totalentreprise i København, vælges til byggeprojekter i hovedstadsområdet, så projektlederen hurtigt kan komme frem til byggeriet, hvis der opstår utilsigtede hændelser. Det er på den måde muligt at projektlederen at holde øje med processen, hvilket garanterer et byggeprojekt udført i høj kvalitet af kvalificerede og kompetente fagfolk.

Projektlederen for totalentreprise vil sørge for at udvælge de bedste fagfolk til byggeprojekter i forhold til uddannelse, erfaring og kvalifikationer. Med en projektleder med erfaring inden for byggebranchen og totalentreprise vil specifikke fagfolk udvælges, så deres specialer kan udnyttes, og det bedste resultat kan opnås. Dit byggeprojekt får derfor den bedste maler i København, den dygtigste elektriker og den mest effektive murer til at lave dit byggeri succesfuld.  

Malerfirmaet Sommerlund ApS
Livjægergade 33
2100 København Ø
Tlf: 20 16 17 86

Få et smukt og slidstærkt gulv ved at vælge terrazzo

Terrazzogulv

Terrazzo er et hårdt og tidsløst materiale, der faktisk kun bliver flottere med årene. Så hvis du er træt af, at dine fliser på badeværelset flækker, og du ønsker dig et stærkere gulv, skal du måske overveje et terrazzogulv. Terrazzo er et fleksibelt materiale, selvom det har en hård overlade, og der er derfor mange muligheder med materialet. Ydermere er der også mange måder at kombinere farver på, så hvert terrazzogulv har derfor sit eget unikke udtryk. Dog er det ikke kun gulve, der kan laves af terrazzo, terrazzo kan også bruges til at lave blandt andet krukker og bordplader. Så der er mange ting, der kan lade sig gøre med terrazzo. Du kan derfor skabe et helt unikt hjem i København ved at vælge terrazzo som materiale til dine gulve eller bordplader.

Nu spekulerer du måske på, hvor du kan få terrazzo henne, men det er faktisk ikke svært at finde. Bor du i København, og ønsker du et terrazzogulv, vil du med sikkerhed kunne finde et dygtigt entreprenørfirma, der kan hjælpe dig. Der findes nemlig mange gode og kompetente firmaer i København, der tilbyder at lave gulve i terrazzo.

 

Hvilke fordele er der ved materialet terrazzo?

Der er mange fordele ved at vælge et terrazzogulv. Udover at terrazzo bliver smukkere med årene, vil det også blive mere modstandsdygtigt. Dog kræver det, at du behandler dit terrazzogulv ordentligt. Hvilket du blandt andet gør ved at rengøre det jævnligt med natursæbe eller sæbespåner, som bliver opløst i varmt vand. Disse to former for sæber er med til at mætte gulvet, og det er med til at beskytte gulvet mod skidt og snavs.

 

En anden fordel er, at terrazzo er nemt og billigt at reparere. Hvis du for eksempel taber noget på dit terrazzogulv, der efterlader mærker, eller det har fået et mat udtryk efter flere års brug, så er det bare med at kontakte et dygtigt entreprenørfirma, der kan hjælpe dig med at friske gulvet op.

 

Det skal du ikke gøre

Du må til gengæld ikke bruge kalkfjerner, eddike, syreholdige- eller affedtende rengøringsprodukter til at rengøre terrazzogulve. Det vil nemlig opløse terrazzoens bindemiddel, og på den måde kan der ske ætseskader. Sådanne skader medfører, at dit terrazzogulv vil få en mere rug overflade, og ydermere vil det også blive mere modtageligt for kalk og snavs. Misfarvninger og kalkskjolder undgår du bedst ved at huske at tørre gulvet af med for eksempel en klud, når du spilder eller har været i bad.

 

P.G. & Søn ApS

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

 70 88 32 49

 

 

Udskiftning af din bils tandrem – hvorfor er det vigtigt?

Komplikationer med din bils tandrem opstår som regel uden varsel. Der er ingen tegn på synlige forestående skader, som eksempelvis unormal støj eller lækager, der kan hjælpe dig eller advare dig om, at det er ved at være tid til en udskiftning af din tandrem. Hvis din bil eksempelvis pludselig dør ud under kørslen og nægter at genstarte, er det med stor sandsynlighed, at din tandrem er beskadiget, og at der derfor er behov for en professionel udskiftning af din tandrem.

Hvad er en tandrem?

De fleste bilejere nyder fordelen ved at have en bil. Det eneste negative der kan siges ved at være bilejer, er den nødvendige og regelmæssige vedligeholdelse af for, at den kan holde sig i længere tid. Din bils tandrem er bl.a. et af de mest væsentligste dele, da den fungerer som en kobling mellem krumtapakslen og knastakslen. Tandremmen styrer både åbning og lukning af ventiler i motoren på din bil – og hvis den pludselig beskadiges, vil din bil ikke længere køre helt så problemfrit eller sikkert, som den bør.

tandrem på bilen

Hvorfor skal man udskifte sin tandrem?

Med en regelmæssig udskiftning af din tandrem kan du holde din bil ved lige. I modsat fald vil en ødelagt tandrem føre til sammenstød eller kollision med andre bildele såsom ventiler, topstykke, cylindervægge og stempler. Tandremmen er skabt til at forhindre en sådan hændelse i at ske. Den synkroniserer mekanismen af din bils motor hver gang, at din bil er i bevægelse. En tandrem hviler på to krumtapaksler, og det er derfor vigtigt, at disse også er i orden. Remskiverne er installerede sådan, at de griber ind i hinanden for at forhindre, at tandremmen ikke glider væk eller omkring remskiverne. Disse er alle almindeligt bevarede bevægelser, der hjælper din bil med fremdriften.

Fordi en tandrem er fremstillet af gummi, udsættes det ofte for strækning og meget varme. Idet varmen trænger ind i bæltet eller remmen, vil den strækkes og forværres, og ødelægge tænderne på remmen. Hvis disse tænder ikke er der til at sikre tandremmen, vil et sammenstød af andre bildele være muligt. Men for at forhindre dette er det derfor nødvendigt med regelmæssige check-ups, serviceopsyn og udskiftning af din tandrem hos en certificeret autoværksted i Ballerup, eller hvorend du befinder dig.

Forebyggelse er altid bedre end reperation, da dette vil mindske omkostningerne til din bils reparationer og vedligeholdelse på længere sigt.

 

K2 Biler‎
Ledøjetoften 20
2765 Smørum, Danmark
Tlf: 45 26 70 09 84

Få lavet en renovering og skab din drømmebolig

Har du lige købt en lejlighed, der godt kunne trænge til en kærlig og omfattende renovering? Eller drømmer du om at renovere din lejlighed og derved ende med at få den bolig, som du altid har drømt om? Men er du ikke selv håndværkertypen, og kan du ikke overskue store og uoverskuelige bygningsprojekter? Så skal du bestemt ikke lade dig slå ud af det og ikke tage skridtet for at få din drømmebolig. Du kan nemlig stadig skabe den perfekte bolig ved at tage kontakt til et entreprise firma, der kan lave den renovering af din lejlighed, som du ønsker.

lejlighedsrenovering

Få din drømmebolig med hjælp fra dygtige håndværkere

Det vælter med kompetente entreprise firmaer i København, der har en masse dygtige håndværkere ansat. Så der er derfor masser af mugligheder for at få lavet dit drømmehjem uden at skulle røre en finger. Og uden at skulle stå med en masse problemer, som du aldrig har stået med før, fordi hvordan skal du kunne træffe den rigtige beslutning, hvis du aldrig har stået for et renoveringsprojekt. En renovering af dit hjem kræver en masse erfaring og viden, hvis du skal opnå et perfekt resultat.

Det kan også være, at du ikke er helt sikker på, hvordan din drømmebolig skal se ud. Du har måske en overordnet drøm, men de mindre detaljer er du i tvivl om. Ting som hvad for en slags væv, skal dine vægge beklædes med, eller hvor og hvor mange stikkontakter skal hvert rum have? Der er mange ting, der skal overvejes og vælges imellem, og det kan et entreprise firma hjælpe dig med. Så du til sidst står med en bolig, der ender med et perfekt resultat både ifølge dig og dit valgte firma.

Gør et uoverskueligt projekt overskueligt

En renovering kræver mange forskellige typer håndværkere, da sådan et byggeprojekt involverer forskellige typer opgaver. Murer-, el-, vvs- og malerarbejde kræver hver deres type håndværker, og det kan virke uoverskueligt at skulle holde styr på, hvornår der skal laves hvad, og hvem der skal lave opgaverne. Ved at vælge et entreprise firma får du en samlet pakke, fx hos J.K entreprise hjælper de dig med at holde det store overblik. De har stor erfaring med renovering af lejligheder i København, og de sørger for, at alt er tilrettelagt, alt bliver gjort, og ikke mindst at tidsplanen bliver overholdt.

På den måde vil det projekt, som for dig virker uoverskueligt, blive overskueligt. De ved nemlig, hvordan en renovering skal håndteres, og hvad der skal gøres, når der for eksempel opstår problemer. Så tag kontakt til et entreprise firma og få et tilbud, så du kan komme i gang med at renovere og få din drømmebolig.

 

J.H. Totalentreprise
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Tlf. 70 70 18 22

Søger du en vicevært til din ejendom i København?

Det er de færreste ejendomme i dagens Danmark, som har en vicevært ligesom Meyer i Huset på Christianshavn. Der kan derfor hurtigt opstå mange hængepartier, hvis man ikke har en viceværtsservice knyttet til sin ejendom. Ved at have en viceværtsservice tilknyttet, vil både store og mindre opgaver blive lavet. Fx vil reparation og tømning af tagrender blive gjort, diverse småreparationer, vedligeholdelse af rørinstallationer og lignende opgaver. Det kan derfor godt betale sig at overveje at få lavet en aftale omkring viceværtsservice i København.

Find den rette vicevært

Der er mange firmaer i København, som tilbyder viceværtservice. Det kan derfor godt være noget af en opgave at finde det rette firma, som kan opfylde din ejendoms behov. Hovedformålet er nemlig at finde et firma, som kan skabe og vedligeholde velfungerende og rene omgivelser for beboerne i ejendommen. Det kan derfor være gavnligt at vælge et firma, som er kompetent og har masser af erfaring med viceværtservice, hvilket der heldigvis er mange af i Købehavn. Hos eksempelvis Schyberg har de over 30 års erfaring med viceværtservice, og de ved derfor med sikkerhed, hvad det vil sige at yde en god service inden for de forskellige viceværtsopgaver. De vil derfor kunne give din ejendom en service med mindre spildtid, gode priser, og sørge for, at opgaverne bliver udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Many old keys on a well used old wooden desk.

Det er okay at stille krav

Når du vælger at benytte et firmas viceværtsservice i København, skal du inden valget af firma overveje, hvilke krav, arbejdsopgaver og behov servicen skal opfylde. Fx er det vigtigt, at denne form for service er stabil, og at du kan regne med at tingene bliver gjort ordentligt, da der ellers ingen mening ville være i at have et samarbejde med et firma.

For at du kan være sikker på, at der bliver lavet et godt stykke arbejde, er det vigtigt, at der er en åben dialog til stede. Du er kunden, og firmaet skal servicere dig ved at være åbne omkring deres arbejdsopgaver. Og samtidig skal de også være modtagelige over for dine krav til de pågældende arbejdsopgaver, som du måtte have.

Yderligere skal de overholde de aftaler, som I laver. Fx ved at komme til tiden, kun lave det der er aftalt, så der ikke dukker en ekstra regning op, lave et godt stykke arbejde, uden at der bliver gået kompromis med kvaliteten, og sidst men ikke mindst, så skal det være sådan, at du altid kan få fat på dem, både når der er brug for dem akut og generelt i hverdagen, hvis der fx skulle være spørgsmål.

 

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
Tlf: 70 87 43 04

 

Trænger dit badeværelse til fornyelse?

Badeværelse

I København er der mange lejligheder, som oprindeligt blev opført uden toilet og bad. Da disse senere fik badeværelser installeret, blev det på det nærmeste mast ind. Nogle gange i meget små, ældre lejligheder er badeværelset placeret i midten, Det vil sige, at der ikke er nogen udluftning i form af et vindue. I stedet må man leve med en udluftningsskakt eller lignende. I disse lejligheder kan det være en rigtig god ide, at få lavet et nyt badeværelse. København er ikke kendt for sine luksuriøse badeværelser, men det er ikke det samme som at pengene på en badeværelsesrenovering ikke er givet godt ud. Ønsker du et nyt badeværelse i København eller omegn eller er du i tvivl om dit badeværelse kan forbedres med en renovering? Her er et par ting, du skal være opmærksom på, når du vurderer, hvor mange år dit badeværelse har igen.

Fugt og svamp

Er der sorte render på fliserne? Det behøver ikke være svamp, men der er en risiko for det. Har du på fornemmelsen at det kunne være skimmelsvamp, så undersøg resten af badeværelset for sorte plamager eller misfarvninger. Svampen er i bedste tilfælde uskadelig. Hvis man opdager svampen tidligt, kan man vaske området ned med Rodalon og lufte ud. Hvis man opdager det sent, kan det være området skal renoveres.

Usikre installationer

Er der el-udtag i områder, hvor der er vand? Så få fat i en elektriker hurtigst muligt. Efterfølgende kan det blive nødvendigt at finde en murer i eksempelvis Rødovre for at få lukket væggen igen, når ledningerne er fjernet.

Hule fliser

Bank på fliserne på badeværelset, kommer der en hul lyd? Så har du måske vandskade. Grunden til at fliserne bliver hule er, at de slipper væggen. Herved bliver der et hulrum imellem væg og flise. I dette tilfælde kan det være nødvendigt at skifte alle fliserne og lave en ny vådrumsforsegling.

Behov

Ud over alle de praktiske grunde til, at badeværelset kunne bruge en overhaling, så er der selvfølgelig også grund til at få det skiftet eller renoveret, hvis dine behov ændrer sig. Et badeværelse som var moderne for 30 år siden, kan få resten af lejligheden til at virke en smule mere gammel og ‘outdated’. Et lille københavnerbadeværelse kan være fint et par år, men vil kræve renovering, hvis familien bliver forøget. En renovering er dyr, men giver også lejligheden ekstra værdi. Penge brugt på at udvide eller forbedre badeværelset er dermed en investering.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf:  70 88 56 64

 

Sådan finder du den bedste VVS-installatør

Når du oplever en nødsituation, hvor du får brug for professionel kloakservice i København, kan det være nyttigt at kende nogle tips til, hvordan man finder den bedste. Men når man befinder sig i en nødsituation, har man ikke nødvendigvis tid til et omhyggeligt research, hvis ens hjem allerede har eller så småt er ved at få en vandskade som følge af et uudholdeligt problem. Det er derfor vigtigt at kende til måderne hvorpå, man kan lede efter en god VVS-installatør på før, man oplever disse nødsituationer.

vvs københavn

I denne artikel vil der lægges fokus på de mest effektive måder at finde frem til den bedste VVS’er på.

1. Ring og spørg

Det første du bør gøre er at ringe rundt. Eksempelvis kan du kontakte din nabo, dine venner, eller andre, som du kan stole på i forhold til dine problemer i hjemmet. Disse personer har muligvis arbejdet med en blikkenslager eller VVS-installatør før, og de kan derfor være i stand til at påpege, hvilken entreprenør eller hvilken bestemt VVS’er, du bør tage kontakt til.

Der er også en anden mulighed, hvor du kan ringe til de forskellige entreprenører i det område, du bor i. Disse har ofte aftaler eller godt samarbejde med andre VVS-firmaer, og du kan på denne måde sammenligne deres takster og erfaringsmæssige grundlag for netop dit problem.

2. Spørg efter licensnummer eller anden bevilling

Når du kommer i kontakt med en VVS-installatør, kan du eventuelt også spørge efter licensnummer eller lignende bevilling. Dette er bl.a. for at sørge for, at du er i kontakt med en blikkenslager med tilladelse til at arbejde indenfor sit felt, men også fordi det skal være muligt for dig at gøre krav på din forsikring i tilfælde af fejlinstallationer eller andet ukorrekt arbejde.

3. Kontakt din udlejer eller ejendomsmægler

En anden mulighed er at kontakte din udlejer eller den ejendomsmægler, som du har samarbejdet med i forbindelse med din bolig. Eftersom din udlejer eller ejendomsmægler måske har arbejdet indenfor markedet i en lang periode, holder han eller hun med sikkerhed også kontakt til VVS-installatører undervejs. Ejendomsmæglere har oftest også en liste over VVS-installatører i tilfældet af, at deres kunder får brug for en. Dette er en måde for ejendomsmæglere og udlejere at levere den bedste service på.

4. Kend til prissum og takster på forhånd

Forud for blikkenslagerens arbejde bør du kende til omfanget af dit problem samt hvor meget, det kommer til at koste. Med akut VVS i København har ofte en prissum, eller kan tilbyde en bestemt pris alt efter problemets omfang. Dette er dog ikke altid tilfældet, hvis der er tale om reparation, vedligeholdelse eller udskiftning af rør mellem væggene eller i loftet, hvor det kan være nødvendigt for blikkenslageren at undersøge problemets nærmere.

Leon Petersen VVS A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf. 70 88 27 95

Få et grundigt el-tjek i København

Elektrikere udfører en række forskellige opgaver – både hos erhvervsdrivende i deres erhvervslokaler, men også fra hjem til hjem. Med masser af erfaring indenfor forskellige arbejdsområder kan en dygtig elektriker sikre, at el-installationer fungerer optimalt og er korrekt installeret i forhold til bygningsreglementer. Med et grundigt el-tjek i København kan du derfor få meget ud af en grundig gennemgang af alle elektriske installationer i hjemmet eller på arbejdet. Hvorvidt dine el-installationer er funktionsdygtige og dermed sikrer dig mod brandfare eller pludselige stød, er noget som du med et gennemgående el-tjek i København kan få svar på.

Med en grundig undersøgelse og adskillelse af din el-tavle af en dygtig elektriker i København, samt et regelmæssigt eftersyn af ulovlige (eller ubevidste) el-installationer, kan du undgå farlige og ulovlige el-løsninger. På denne måde sikre du, at dine elektriske installationer er sikre for dit hjem eller erhverv. Dog er det en god tommelfingerregel at lade en autoriseret el-installatør gennemføre proceduren i bestemte perioder alt efter, hvilken type ejendom der er tale om. En autoriseret elektriker vil bl.a. kontrollere for eventuelle forringelser i el-installationerne, for på denne måde at sikre, at alt installeres, repareres eller vedligeholdes i overensstemmelse med gældende standarder.

elektriker4

Elektrikere skal altså teste og certificere deres el-arbejde i overensstemmelse med gældende regler og love. I forbindelse med et el-tjek udført af en erfaren elektriker vil du blive grundigt informeret om eventuelle regler, der gælder for de el-installationer, der findes i netop din ejendom.

På grund af de gældende love og regler med hensyn til el-installationer, er dette også årsagen til, hvorfor det er vigtigt, at arbejdet udføres af en professionel. Med en elektriker i København kan du være sikker på, at du har med en fagperson at gøre, som løbende holder sig opdateret med de seneste regler. Netop med en velkvalificeret elektriker vil du ikke tage elektriciteten for givet. Eksempelvis har mange ældre ejendomme gamle og slidte el-installationer, som kan være nødvendigt at få undersøgt gennem et el-tjek af en kompetent elektriker. Ligesom at det kan være nemt at glemme at tjekke op på forældede el-løsninger.

Med et grundigt el-tjek af en professionel tager du en fornuftig beslutning med henblik på dit hjem og dit erhvervs sikkerhed. Netop på grund af de sikkerhedsmæssige årsager, og en øget risiko for brand og stød som følge af dårlige el-installationer, bør du bestille tid til et el-tjek så hurtigt som muligt.

JDB El-teknik
H.C. Ørsteds Vej 50 C
1879 Frederiksberg C
Tlf. 31 42 28 01

3 gode grunde til at hyre en professionel tømrer

Du står måske som boligejer – eller også skal du til at leje din bolig ud igen. Uanset din situation vil der være et tidspunkt, hvor det vil være nødvendigt at hyre en professionel tømrer eller snedker til at påtage netop dine opgaver.

Der findes mange kvalificerede tømrere rundt om i landet. Der findes både en kvalificeret tømrer i Nordsjælland, i Hovedstaden, eller i andre områder nær dig, som tilbyder deres ekspertise indenfor mange forskellige arbejdsområder. Men det er også vigtigt at vide sig sikker, om du hyrer en tømrer, som har den relevante erfaring og de rette kvalifikationer til netop dine opgaver.

I denne artikel giver vi dig tre gode grunde til, hvorfor du bør ansætte en professionel til dit næste tømrerarbejde fremfor at anskaffe en, som er uerfaren – eller ved at gøre arbejdet selv.

tømrer4

1. Spar på udgifterne med en professionel

Du undrer dig sikkert over, hvordan den dyrere tømrer på Østerbro kan sikre, at du sparer på dine udgifter. Trods deres ekspertise og gode omdømme ender du ofte med større økonomiske omkostninger hos dem end hos den billige snedker i Hellerup. Men ved at ansætte det ene tømrerfirma fremfor det andet – fordi de er billigst – kan du risikere at ende med et projekt, hvor resultaterne ikke blev som forventet.

2. Altid erfarne tømrere til komplekse opgaver

Der findes uerfarne tømrerfirmaer, som kan have tendens til at udbygge på deres erfaringer og kvalifikationer for at finde arbejde. Det kan derfor være nødvendigt at søge eller få anbefalet en erfaren tømrer eller snedker til de mere indviklede arbejdsopgaver. Du mangler eksempelvis en erfaren tømrer i Hellerup til at lægge nye gulve i din forretning i København, men vælger at hyre den ene entreprenør fremfor den anden selvom de ikke har erfaring med netop din type opgave. Du kan risikere, at projektet derfor tager længere tid at fuldføre end hidtil antaget, og du kan risikere at investere i endnu en ny tømrer til at færdiggøre din opgave hurtigt og korrekt. Med en erfaren tømrer fra start kan du altid være sikker på et tilfredsstillende resultat.

3. En professionel for en sikkerheds skyld

I tilfældet at større byggeprojekter, eller hvis trappen i hjemmet skal erstattes af en ny, kan du føle dig tryg ved at ansætte en professionel, da opgaverne heraf vil blive udført korrekt. Med en ufaglært tømrer, eller hvis du selv overvejer at påtage dig de mange byggeprojekter i dit hjem eller i dit erhverv, kan det i værste tilfælde medføre konsekvenser, som man helst kunne have set sig foruden.

Ved at følge disse tre råd kan du med en erfaren tømrer altid vide dig sikker.

Andersen & Tardini
Kong Oscars Gade 1, 4. th.
2100 København Ø
Tlf.  70 88 53 91

Elektrikere – hvad kan de egentlig hjælpe mig med?

Til trods for at de fleste ved, at man kan uddanne sig til elektriker eller kender nogen, som har taget uddannelsen, er det de færreste der ved, hvad en elektriker rent faktisk laver til daglig. I samarbejde med det populære elektrikerfirma GSR Teknik ApS fra København, vil vi derfor forklare lidt mere om, hvad det vil sige at være elektriker, samt forklare hvorfor man altid bør hyre en professionel elektriker.

el-installatør

Hvad laver en elektriker?
Kort fortalt varetager en elektriker opgaver, der har noget med elektricitet at gøre. På elektrikeruddannelse lærer man eksempelvis at reprare samt installerede store og små elektriske anlæg. Som elektriker kan du desuden vælge at specialisere dig inden for el-montering, installationsteknik, bygningsautomatik m.m.
I praksis kan en uddannet elektriker varetage opgaver, som eksempelvis drejer sig om tjek af el-installationer eller installation af ledninger. Derudover kan en elektriker også stå for oprettelse samt vedligeholdelse af sikringer og stikkontakter, samt agere rådgiver i forbindelse med valg af elektriske løsninger.

 

Hvorfor skal man vælge en elektriker
En af de vigtigste årsager til, at man skal vælge at lade en professionel elektriker stå for alle de elektriske opgaver i ens hjem eller på ens arbejdsplads, skyldes sikkerhedsmæssige årsager. Grundet forkerte el-installationer opstår der hvert år husbrande i Danmark, hvilket kan undgås, hvis man lader en professionel håndtere opgaverne. Modsat dig selv har en elektriker den rigtige uddannelse samt erfaring indenfor faget og ved derfor, hvordan man undgår brandfare. Forsøger man selv at stå for elektriciteten, risikerer man desuden at få elektrisk stød, hvilket ligeledes har stor fare tilknyttet.

 

Vælg den helt rigtige elektriker
Der er således ingen tvivl om, at man altid bør hyre en professionel elektriker frem for selv at begive sig i kast med elektriciteten. Heldigvis findes der mange dygtige elektriker-firmaer rundt om i landet. Det betyder, at hvad end du leder en dygtig elektriker eller el-installatør fra København, fra Jylland eller fra Fyn, vil det ikke være et problem at finde en, som glædeligt vil varetage dine opgaver. Til trods for dette kan det naturligvis stadig være en udfordrende opgave at finde en god og troværdig elektriker, som man har lyst til at invitere ind i ens private hjem. I den forbindelse kan det anbefales, at man spørger sin omgangskreds, om de kender en elektriker, som de har gode erfaringer med.

 

GSR Teknik ApS
Amager Strandvej 124
2300 København S
Tlf.: 92260260

VVS-arbejde i København– fjernvarme

Bruger du et olie- eller gasfyr til at varme din bolig op med, og går du og overvejer at skifte til fjernvarme? Så har du helt sikker brug for hjælp fra en erfaren VVS’er med virksomhed i København med mange års erfaring. En professionel håndværker vil kunne hjælpe med at se, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige valgmuligheder, således at du i sidste ende træffer det rigtige valg.

Det kan i den forbindelse give god mening at overveje at installere en lille fjernvarmeunit, som giver dig yderligere muligheder for at spare penge. Dels på omkostninger til drift og dels på omkostninger til vedligeholdelse. Samtidig er det muligt, at aflæse varmeforbrug fx på et værelse, du udlejer, så det er muligt at holde styr på varmeregningen og at fordele den rimeligt.

Fjernvarme har nogle fordele, som det er værd at overveje, hvis du og din familie bor et sted, hvor det kan lade sig gøre at få det installeret. Det er værd at huske, at fjernvarme ikke er afhængig af en enkelt bestemt energikilde, men at det i stedet er muligt at benytte forskellige miljøvenlige energikilder, hvilket gør, at prisen bliver til at betale.

vvs-service - fjernvarme

 

Din VVS-fagmand kommer gerne forbi og hjælper dig med at tænke en renovering igennem – også når det handler om at forny boligen og gøre det muligt at få et bedre varmebudget. Hvis du går med tanker om at skabe energimæssige forbedringer i forhold til isolering eller udskiftning af vinduer til nogle energivenlige af slagsen, vil det helt sikkert være muligt at få en troværdig VVS’er lokeret i København, til at komme forbi både før påbegyndelsen af arbejdet og selvfølgelig også under udførelsen.

Håndværkerne er nemlig på samme side som dig og kommer derfor gerne og rådgiver dig i forhold til at få den mindst mulige varmeregning og det bedst mulige indeklima i din bolig.

En af grundene til at fjernvarme ofte virker som et fornuftigt valg, er, at der ofte er et godt varmeledningsnet fra værkerne og ud til forbrugerne. Et ledningsnetværk med varmeisolerede rør, så der går mindst muligt varme tabt, før den når ud til dig.

Tag fat i din VVS-fagmand, når du skal vælge, om du skal investere i fjernvarme, eftersom han uden tvivl kender til det aktuelle marked og giver gerne vores professionelle besyv med. Også når det gælder viden om fjernvarme.

I det hele taget er isolering af rør, vægge osv., værd at overveje, idet det kan giver store besparelser at tænke i at sørge for bedst mulig isolering. Det er nu rart at kunne bruge sine penge på andet end en varmeregning. Det anbefales derfor, at du finder en professionel fagmand, som kan hjælpe dig med dette, så dit varmeforbrug finder et fornuftigt leje, samtidig med, at din økonomi ikke tynges af unødige store varmeregninger.

 

VVS i København
Kompagnistræde 33
1208 København K
Tlf.: 70 87 42 60