Home » håndværker

Category Archives: håndværker

Få et smukt og slidstærkt gulv ved at vælge terrazzo

Terrazzogulv

Terrazzo er et hårdt og tidsløst materiale, der faktisk kun bliver flottere med årene. Så hvis du er træt af, at dine fliser på badeværelset flækker, og du ønsker dig et stærkere gulv, skal du måske overveje et terrazzogulv. Terrazzo er et fleksibelt materiale, selvom det har en hård overlade, og der er derfor mange muligheder med materialet. Ydermere er der også mange måder at kombinere farver på, så hvert terrazzogulv har derfor sit eget unikke udtryk. Dog er det ikke kun gulve, der kan laves af terrazzo, terrazzo kan også bruges til at lave blandt andet krukker og bordplader. Så der er mange ting, der kan lade sig gøre med terrazzo. Du kan derfor skabe et helt unikt hjem i København ved at vælge terrazzo som materiale til dine gulve eller bordplader.

Nu spekulerer du måske på, hvor du kan få terrazzo henne, men det er faktisk ikke svært at finde. Bor du i København, og ønsker du et terrazzogulv, vil du med sikkerhed kunne finde et dygtigt entreprenørfirma, der kan hjælpe dig. Der findes nemlig mange gode og kompetente firmaer i København, der tilbyder at lave gulve i terrazzo.

 

Hvilke fordele er der ved materialet terrazzo?

Der er mange fordele ved at vælge et terrazzogulv. Udover at terrazzo bliver smukkere med årene, vil det også blive mere modstandsdygtigt. Dog kræver det, at du behandler dit terrazzogulv ordentligt. Hvilket du blandt andet gør ved at rengøre det jævnligt med natursæbe eller sæbespåner, som bliver opløst i varmt vand. Disse to former for sæber er med til at mætte gulvet, og det er med til at beskytte gulvet mod skidt og snavs.

 

En anden fordel er, at terrazzo er nemt og billigt at reparere. Hvis du for eksempel taber noget på dit terrazzogulv, der efterlader mærker, eller det har fået et mat udtryk efter flere års brug, så er det bare med at kontakte et dygtigt entreprenørfirma, der kan hjælpe dig med at friske gulvet op.

 

Det skal du ikke gøre

Du må til gengæld ikke bruge kalkfjerner, eddike, syreholdige- eller affedtende rengøringsprodukter til at rengøre terrazzogulve. Det vil nemlig opløse terrazzoens bindemiddel, og på den måde kan der ske ætseskader. Sådanne skader medfører, at dit terrazzogulv vil få en mere rug overflade, og ydermere vil det også blive mere modtageligt for kalk og snavs. Misfarvninger og kalkskjolder undgår du bedst ved at huske at tørre gulvet af med for eksempel en klud, når du spilder eller har været i bad.

 

P.G. & Søn ApS

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

 70 88 32 49

 

 

Få lavet en renovering og skab din drømmebolig

Har du lige købt en lejlighed, der godt kunne trænge til en kærlig og omfattende renovering? Eller drømmer du om at renovere din lejlighed og derved ende med at få den bolig, som du altid har drømt om? Men er du ikke selv håndværkertypen, og kan du ikke overskue store og uoverskuelige bygningsprojekter? Så skal du bestemt ikke lade dig slå ud af det og ikke tage skridtet for at få din drømmebolig. Du kan nemlig stadig skabe den perfekte bolig ved at tage kontakt til et entreprise firma, der kan lave den renovering af din lejlighed, som du ønsker.

lejlighedsrenovering

Få din drømmebolig med hjælp fra dygtige håndværkere

Det vælter med kompetente entreprise firmaer i København, der har en masse dygtige håndværkere ansat. Så der er derfor masser af mugligheder for at få lavet dit drømmehjem uden at skulle røre en finger. Og uden at skulle stå med en masse problemer, som du aldrig har stået med før, fordi hvordan skal du kunne træffe den rigtige beslutning, hvis du aldrig har stået for et renoveringsprojekt. En renovering af dit hjem kræver en masse erfaring og viden, hvis du skal opnå et perfekt resultat.

Det kan også være, at du ikke er helt sikker på, hvordan din drømmebolig skal se ud. Du har måske en overordnet drøm, men de mindre detaljer er du i tvivl om. Ting som hvad for en slags væv, skal dine vægge beklædes med, eller hvor og hvor mange stikkontakter skal hvert rum have? Der er mange ting, der skal overvejes og vælges imellem, og det kan et entreprise firma hjælpe dig med. Så du til sidst står med en bolig, der ender med et perfekt resultat både ifølge dig og dit valgte firma.

Gør et uoverskueligt projekt overskueligt

En renovering kræver mange forskellige typer håndværkere, da sådan et byggeprojekt involverer forskellige typer opgaver. Murer-, el-, vvs- og malerarbejde kræver hver deres type håndværker, og det kan virke uoverskueligt at skulle holde styr på, hvornår der skal laves hvad, og hvem der skal lave opgaverne. Ved at vælge et entreprise firma får du en samlet pakke, fx hos J.K entreprise hjælper de dig med at holde det store overblik. De har stor erfaring med renovering af lejligheder i København, og de sørger for, at alt er tilrettelagt, alt bliver gjort, og ikke mindst at tidsplanen bliver overholdt.

På den måde vil det projekt, som for dig virker uoverskueligt, blive overskueligt. De ved nemlig, hvordan en renovering skal håndteres, og hvad der skal gøres, når der for eksempel opstår problemer. Så tag kontakt til et entreprise firma og få et tilbud, så du kan komme i gang med at renovere og få din drømmebolig.

 

J.H. Totalentreprise
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Tlf. 70 70 18 22

Trænger dit badeværelse til fornyelse?

Badeværelse

I København er der mange lejligheder, som oprindeligt blev opført uden toilet og bad. Da disse senere fik badeværelser installeret, blev det på det nærmeste mast ind. Nogle gange i meget små, ældre lejligheder er badeværelset placeret i midten, Det vil sige, at der ikke er nogen udluftning i form af et vindue. I stedet må man leve med en udluftningsskakt eller lignende. I disse lejligheder kan det være en rigtig god ide, at få lavet et nyt badeværelse. København er ikke kendt for sine luksuriøse badeværelser, men det er ikke det samme som at pengene på en badeværelsesrenovering ikke er givet godt ud. Ønsker du et nyt badeværelse i København eller omegn eller er du i tvivl om dit badeværelse kan forbedres med en renovering? Her er et par ting, du skal være opmærksom på, når du vurderer, hvor mange år dit badeværelse har igen.

Fugt og svamp

Er der sorte render på fliserne? Det behøver ikke være svamp, men der er en risiko for det. Har du på fornemmelsen at det kunne være skimmelsvamp, så undersøg resten af badeværelset for sorte plamager eller misfarvninger. Svampen er i bedste tilfælde uskadelig. Hvis man opdager svampen tidligt, kan man vaske området ned med Rodalon og lufte ud. Hvis man opdager det sent, kan det være området skal renoveres.

Usikre installationer

Er der el-udtag i områder, hvor der er vand? Så få fat i en elektriker hurtigst muligt. Efterfølgende kan det blive nødvendigt at finde en murer i eksempelvis Rødovre for at få lukket væggen igen, når ledningerne er fjernet.

Hule fliser

Bank på fliserne på badeværelset, kommer der en hul lyd? Så har du måske vandskade. Grunden til at fliserne bliver hule er, at de slipper væggen. Herved bliver der et hulrum imellem væg og flise. I dette tilfælde kan det være nødvendigt at skifte alle fliserne og lave en ny vådrumsforsegling.

Behov

Ud over alle de praktiske grunde til, at badeværelset kunne bruge en overhaling, så er der selvfølgelig også grund til at få det skiftet eller renoveret, hvis dine behov ændrer sig. Et badeværelse som var moderne for 30 år siden, kan få resten af lejligheden til at virke en smule mere gammel og ‘outdated’. Et lille københavnerbadeværelse kan være fint et par år, men vil kræve renovering, hvis familien bliver forøget. En renovering er dyr, men giver også lejligheden ekstra værdi. Penge brugt på at udvide eller forbedre badeværelset er dermed en investering.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf:  70 88 56 64

 

Sådan finder du den bedste VVS-installatør

Når du oplever en nødsituation, hvor du får brug for professionel kloakservice i København, kan det være nyttigt at kende nogle tips til, hvordan man finder den bedste. Men når man befinder sig i en nødsituation, har man ikke nødvendigvis tid til et omhyggeligt research, hvis ens hjem allerede har eller så småt er ved at få en vandskade som følge af et uudholdeligt problem. Det er derfor vigtigt at kende til måderne hvorpå, man kan lede efter en god VVS-installatør på før, man oplever disse nødsituationer.

vvs københavn

I denne artikel vil der lægges fokus på de mest effektive måder at finde frem til den bedste VVS’er på.

1. Ring og spørg

Det første du bør gøre er at ringe rundt. Eksempelvis kan du kontakte din nabo, dine venner, eller andre, som du kan stole på i forhold til dine problemer i hjemmet. Disse personer har muligvis arbejdet med en blikkenslager eller VVS-installatør før, og de kan derfor være i stand til at påpege, hvilken entreprenør eller hvilken bestemt VVS’er, du bør tage kontakt til.

Der er også en anden mulighed, hvor du kan ringe til de forskellige entreprenører i det område, du bor i. Disse har ofte aftaler eller godt samarbejde med andre VVS-firmaer, og du kan på denne måde sammenligne deres takster og erfaringsmæssige grundlag for netop dit problem.

2. Spørg efter licensnummer eller anden bevilling

Når du kommer i kontakt med en VVS-installatør, kan du eventuelt også spørge efter licensnummer eller lignende bevilling. Dette er bl.a. for at sørge for, at du er i kontakt med en blikkenslager med tilladelse til at arbejde indenfor sit felt, men også fordi det skal være muligt for dig at gøre krav på din forsikring i tilfælde af fejlinstallationer eller andet ukorrekt arbejde.

3. Kontakt din udlejer eller ejendomsmægler

En anden mulighed er at kontakte din udlejer eller den ejendomsmægler, som du har samarbejdet med i forbindelse med din bolig. Eftersom din udlejer eller ejendomsmægler måske har arbejdet indenfor markedet i en lang periode, holder han eller hun med sikkerhed også kontakt til VVS-installatører undervejs. Ejendomsmæglere har oftest også en liste over VVS-installatører i tilfældet af, at deres kunder får brug for en. Dette er en måde for ejendomsmæglere og udlejere at levere den bedste service på.

4. Kend til prissum og takster på forhånd

Forud for blikkenslagerens arbejde bør du kende til omfanget af dit problem samt hvor meget, det kommer til at koste. Med akut VVS i København har ofte en prissum, eller kan tilbyde en bestemt pris alt efter problemets omfang. Dette er dog ikke altid tilfældet, hvis der er tale om reparation, vedligeholdelse eller udskiftning af rør mellem væggene eller i loftet, hvor det kan være nødvendigt for blikkenslageren at undersøge problemets nærmere.

Leon Petersen VVS A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf. 70 88 27 95

3 gode grunde til at hyre en professionel tømrer

Du står måske som boligejer – eller også skal du til at leje din bolig ud igen. Uanset din situation vil der være et tidspunkt, hvor det vil være nødvendigt at hyre en professionel tømrer eller snedker til at påtage netop dine opgaver.

Der findes mange kvalificerede tømrere rundt om i landet. Der findes både en kvalificeret tømrer i Nordsjælland, i Hovedstaden, eller i andre områder nær dig, som tilbyder deres ekspertise indenfor mange forskellige arbejdsområder. Men det er også vigtigt at vide sig sikker, om du hyrer en tømrer, som har den relevante erfaring og de rette kvalifikationer til netop dine opgaver.

I denne artikel giver vi dig tre gode grunde til, hvorfor du bør ansætte en professionel til dit næste tømrerarbejde fremfor at anskaffe en, som er uerfaren – eller ved at gøre arbejdet selv.

tømrer4

1. Spar på udgifterne med en professionel

Du undrer dig sikkert over, hvordan den dyrere tømrer på Østerbro kan sikre, at du sparer på dine udgifter. Trods deres ekspertise og gode omdømme ender du ofte med større økonomiske omkostninger hos dem end hos den billige snedker i Hellerup. Men ved at ansætte det ene tømrerfirma fremfor det andet – fordi de er billigst – kan du risikere at ende med et projekt, hvor resultaterne ikke blev som forventet.

2. Altid erfarne tømrere til komplekse opgaver

Der findes uerfarne tømrerfirmaer, som kan have tendens til at udbygge på deres erfaringer og kvalifikationer for at finde arbejde. Det kan derfor være nødvendigt at søge eller få anbefalet en erfaren tømrer eller snedker til de mere indviklede arbejdsopgaver. Du mangler eksempelvis en erfaren tømrer i Hellerup til at lægge nye gulve i din forretning i København, men vælger at hyre den ene entreprenør fremfor den anden selvom de ikke har erfaring med netop din type opgave. Du kan risikere, at projektet derfor tager længere tid at fuldføre end hidtil antaget, og du kan risikere at investere i endnu en ny tømrer til at færdiggøre din opgave hurtigt og korrekt. Med en erfaren tømrer fra start kan du altid være sikker på et tilfredsstillende resultat.

3. En professionel for en sikkerheds skyld

I tilfældet at større byggeprojekter, eller hvis trappen i hjemmet skal erstattes af en ny, kan du føle dig tryg ved at ansætte en professionel, da opgaverne heraf vil blive udført korrekt. Med en ufaglært tømrer, eller hvis du selv overvejer at påtage dig de mange byggeprojekter i dit hjem eller i dit erhverv, kan det i værste tilfælde medføre konsekvenser, som man helst kunne have set sig foruden.

Ved at følge disse tre råd kan du med en erfaren tømrer altid vide dig sikker.

Andersen & Tardini
Kong Oscars Gade 1, 4. th.
2100 København Ø
Tlf.  70 88 53 91