Home » håndværker » Få et smukt og slidstærkt gulv ved at vælge terrazzo

Få et smukt og slidstærkt gulv ved at vælge terrazzo

Terrazzogulv

Terrazzo er et hårdt og tidsløst materiale, der faktisk kun bliver flottere med årene. Så hvis du er træt af, at dine fliser på badeværelset flækker, og du ønsker dig et stærkere gulv, skal du måske overveje et terrazzogulv. Terrazzo er et fleksibelt materiale, selvom det har en hård overlade, og der er derfor mange muligheder med materialet. Ydermere er der også mange måder at kombinere farver på, så hvert terrazzogulv har derfor sit eget unikke udtryk. Dog er det ikke kun gulve, der kan laves af terrazzo, terrazzo kan også bruges til at lave blandt andet krukker og bordplader. Så der er mange ting, der kan lade sig gøre med terrazzo. Du kan derfor skabe et helt unikt hjem i København ved at vælge terrazzo som materiale til dine gulve eller bordplader.

Nu spekulerer du måske på, hvor du kan få terrazzo henne, men det er faktisk ikke svært at finde. Bor du i København, og ønsker du et terrazzogulv, vil du med sikkerhed kunne finde et dygtigt entreprenørfirma, der kan hjælpe dig. Der findes nemlig mange gode og kompetente firmaer i København, der tilbyder at lave gulve i terrazzo.

 

Hvilke fordele er der ved materialet terrazzo?

Der er mange fordele ved at vælge et terrazzogulv. Udover at terrazzo bliver smukkere med årene, vil det også blive mere modstandsdygtigt. Dog kræver det, at du behandler dit terrazzogulv ordentligt. Hvilket du blandt andet gør ved at rengøre det jævnligt med natursæbe eller sæbespåner, som bliver opløst i varmt vand. Disse to former for sæber er med til at mætte gulvet, og det er med til at beskytte gulvet mod skidt og snavs.

 

En anden fordel er, at terrazzo er nemt og billigt at reparere. Hvis du for eksempel taber noget på dit terrazzogulv, der efterlader mærker, eller det har fået et mat udtryk efter flere års brug, så er det bare med at kontakte et dygtigt entreprenørfirma, der kan hjælpe dig med at friske gulvet op.

 

Det skal du ikke gøre

Du må til gengæld ikke bruge kalkfjerner, eddike, syreholdige- eller affedtende rengøringsprodukter til at rengøre terrazzogulve. Det vil nemlig opløse terrazzoens bindemiddel, og på den måde kan der ske ætseskader. Sådanne skader medfører, at dit terrazzogulv vil få en mere rug overflade, og ydermere vil det også blive mere modtageligt for kalk og snavs. Misfarvninger og kalkskjolder undgår du bedst ved at huske at tørre gulvet af med for eksempel en klud, når du spilder eller har været i bad.

 

P.G. & Søn ApS

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

 70 88 32 49

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *