Home » 2018 » September

Monthly Archives: September 2018

3 fordele ved Velux tagvinduer

Er der for mørkt på den øverste etage i dit hjem? Mørke rum virker kolde og utiltrækkende, hvilket giver dårligt humør og træthed. Vælger du at få installeret tagvinduer vil solens naturlige lys og energi strømme ind og bade dit hjem i lyse, varme stråler. Her kommer 3 fordele ved at få installeret tagvinduer fra Velux.

  1. Det miljørigtige valg

Der er fokus på miljøet som aldrig før, og vi bør alle hjælpe vores planet det, vi kan. Måske hjælper du allerede med affaldssortering og lignende, men husk også at vælge miljørigtigt når det gælder vinduerne i dit hjem. Som ovenlys er Velux tagvinduer et miljørigtigt valg, da de prioriterer energieffektivitet og vedvarende energi. En stor fordel ved disse tagvinduer er, at de udnytter den varmeenergi, solen giver dit hus. Ved hjælp af solvarmeanlæg kan du forvente store besparelser på din varmeregning. Desuden minimeres CO2-udledningen, så du med god samvittighed kan nyde lysindfaldet fra dine Velux tagvinduer.

  1. Et sundt indeklima med naturligt lys

Er øverste etage henlagt i mørke, vil ophold i disse rum kunne skabe angstreaktioner og depression. Der er en grund til, at vores humør og overskud er størst om sommeren. Solen er generøs med varme og D-vitamin, som er sundt for dit helbred. Lukkes lyset ude, vil det ikke være behageligt at opholde sig i rummet. Lukker du solens naturlige lys ind med Velux tagvinduer, vil du straks kunne mærke en forskel i rummet. Det vil blive varmere og mere behageligt at være der, hvilket skyldes et sundere indeklima. Solens naturlige stråler mindsker endda risiko for stress, hvilket vil gøre din krop gladere, sundere og mere effektiv i den hektiske hverdag.

  1. Bestem selv lysindfaldet i dit hjem

Da det er dit hjem, der er tale om, er det vigtigt, at det er dig, der bestemmer. Tagvinduerne fra Velux er unikke, idet der findes mange forskellige måder at montere dem på. Det er dermed dig selv, der bestemmer hvordan lysindfaldet i dit hjem skal være. Du behøver dog ikke selv stå med opgaven om at sætte dem op. Der er flere gode muligheder for at finde en professionel tømrer på Frederiksberg, som kan hjælpe dig med at montere dem korrekt. Her vil du også kunne hente vejledning omkring, hvordan du bedst sikrer dig et optimalt lysindfald på etagen. Invitér sollyset ind i dit hjem, så alle beboerne vil føle sig tilpasse og velkomne.

Frederiksberg Tømreren

Niels Ebbesens Vej 7

1911 Frederiksberg

40795060

LED pærer har lang levetid – skåner miljøet

Der kan være mange grunde til, at folk vælger at skifte deres gamle glødepærer ud med LED pæren. En af de typiske årsager til dette er, at det er mere økonomisk, da man på sigt kan spare helt op til 40% på elregningen. Men vi skal endelig ikke lukke øjnene for, at der er flere, og langt mere alvorlige årsager til at skifte til LED pærer.

Som vi alle har hørt om de sidste mange år, lider vi gevaldigt af CO2 udslip, hvilket går ud over vores kære planet. Vi bliver derfor opfordret alle vegne fra til at skåne vores planet mest muligt, og bliver samtidig guidet på forskellig vis til, hvordan vi som almindelige mennesker bedst kan gøre vores for at redde planeten.

En af de mange ting vi kan gøre, er, at skifte de gamle glødepærer ud med de moderne og miljøvenlige GU10 LED pærer. Det er nemlig ikke kun med til at skåne pengepungen, som først beskrevet, det er også med til at skåne miljøet.

Når man skifter til LED pærer, kan det give helt op til 90% i energibesparelser, selvfølgelig alt afhængig af, hvor meget belysning, man bruger i løbet af en dag. Dette vil have en rigtig stor betydning for og fra de store firmaer, der ligger til i store bygninger, da de bruger meget energi i løbet af en dag.

Endnu en fordel ved at vælge LED pærer er også, at de har længere levetid, end de gamle traditionelle glødepærer har. På denne måde får man mere for pengene, man sparer samtidig også penge på elregningen, og man er med til at skåne miljøet – det er en win-win situation.

At en LED pærer har længere levetid, er også med til at skåne miljøet på mere end én måde. Når en lyspære holder i længere tid, betyder det også, at de ikke skal skiftes ud lige så ofte, og der vil derfor ikke blive smidt lige så mange pærer ud. Rigtig mange ved ikke, hvordan en lyspære skal smides ud, og de ender derfor typisk i skraldespanden. Dette er utrolig miljøskadeligt, og det er derfor rigtig vigtigt, at man forhører sig hos den nærmeste genbrugsstation, hvor de skal smides hen. Man kan nemlig genbruge helt op til 85% af en lyspære, hvilket også er med til at skåne miljøet, da der på denne måde ikke skal produceres lige så mange materialer til nye lyspærer.

 

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43474272

Montering af toilet – må man det selv?

Er du ved at få lavet et badeværelse fra bunden af, eller trænger dit gamle toilet blot til en udskiftning? Uanset hvad kommer spørgsmålet om monteringen af toilettet. Må man egentligt godt selv give sig i kast med det? Det korte svar er, ja det må du godt. Men inden da, er der flere overvejelser der skal gøres.

Hvilke udfordringer følger med monteringen?

Ved montering af toilet er der flere udfordringer, som man skal overveje, om er værd selv at gå i gang med at løse. Her er nogle eksempler på disse udfordringer.

For det første skal man sikre sig, at der er en stopventil, således at man kan lukke for vandet under monteringen af toilettet. Dette er vigtigt, da man jo helst vil undgå, at vandet pludselig er ud over det hele, hvilket blot skaber flere problemer. Har man ikke en stopventil, er det nødvendigt at hyre en VVS-installatør til opgaven.

For det andet afhænger det også af ens evner til f.eks. at bedømme om et hængende toilet kan monteres på den valgte væg. Hvis det monteres uden tanke for dette, kan du risikere, at dit toilet falder ned. Og hvad med værktøjet? Har man ikke værktøj i forvejen, skal dette købes til opgaven. Her kræver det samtidig, at man ved præcis, hvilket værktøj der skal bruges. Der skal bruges specialværktøjer til at montere den nye kumme, f.eks. specielle skruer og bøsninger. Ligeledes kræver det, at man ved hvordan man sikkert arbejder med værktøjet – det ville være ærgerligt at komme til skade. Du kan være sikker på, at VVS-installatøren har de rette værktøjer.

Hvad med det gamle toilet? Det skal du skille dig af med, men det kan også være svært at vide, hvad man skal gøre med det. Hos flere VVS-virksomheder tilbyder de både levering, montering, installation og bortkørsel af det gamle toilet.

Valg af VVS-installatør

Det er nemt at finde en lokal og erfaren virksomhed som kan hjælpe dig med monteringen. Bor man f.eks. i Københavnsområdet, kan man sagtens finde eksperter i VVS på Frederiksberg, som står klar med den rigtige løsning til dig. Du er interesseret i et firma, der er en autoriseret gas- og vandmester, da opgaven kræver en professionel og kvalitetssikret løsning.

Du må altså godt selv montere dit nye toilet, men vil du være sikker på en korrekt montering, skal du vælge en erfaren håndværker. Samtidig giver VVS-manden kunden råd og vejledning, og varetager indkøb af toilet og værktøj, samt fragt og montering. Dette er både nemt, og kan spare dig penge i fremtiden.

Valdemar Petersens eftf.

Kong Georgs vej 23

2000 Frederiksberg

38 34 10 23