Home » 2015 » June

Monthly Archives: June 2015

Få et grundigt el-tjek i København

Elektrikere udfører en række forskellige opgaver – både hos erhvervsdrivende i deres erhvervslokaler, men også fra hjem til hjem. Med masser af erfaring indenfor forskellige arbejdsområder kan en dygtig elektriker sikre, at el-installationer fungerer optimalt og er korrekt installeret i forhold til bygningsreglementer. Med et grundigt el-tjek i København kan du derfor få meget ud af en grundig gennemgang af alle elektriske installationer i hjemmet eller på arbejdet. Hvorvidt dine el-installationer er funktionsdygtige og dermed sikrer dig mod brandfare eller pludselige stød, er noget som du med et gennemgående el-tjek i København kan få svar på.

Med en grundig undersøgelse og adskillelse af din el-tavle af en dygtig elektriker i København, samt et regelmæssigt eftersyn af ulovlige (eller ubevidste) el-installationer, kan du undgå farlige og ulovlige el-løsninger. På denne måde sikre du, at dine elektriske installationer er sikre for dit hjem eller erhverv. Dog er det en god tommelfingerregel at lade en autoriseret el-installatør gennemføre proceduren i bestemte perioder alt efter, hvilken type ejendom der er tale om. En autoriseret elektriker vil bl.a. kontrollere for eventuelle forringelser i el-installationerne, for på denne måde at sikre, at alt installeres, repareres eller vedligeholdes i overensstemmelse med gældende standarder.

elektriker4

Elektrikere skal altså teste og certificere deres el-arbejde i overensstemmelse med gældende regler og love. I forbindelse med et el-tjek udført af en erfaren elektriker vil du blive grundigt informeret om eventuelle regler, der gælder for de el-installationer, der findes i netop din ejendom.

På grund af de gældende love og regler med hensyn til el-installationer, er dette også årsagen til, hvorfor det er vigtigt, at arbejdet udføres af en professionel. Med en elektriker i København kan du være sikker på, at du har med en fagperson at gøre, som løbende holder sig opdateret med de seneste regler. Netop med en velkvalificeret elektriker vil du ikke tage elektriciteten for givet. Eksempelvis har mange ældre ejendomme gamle og slidte el-installationer, som kan være nødvendigt at få undersøgt gennem et el-tjek af en kompetent elektriker. Ligesom at det kan være nemt at glemme at tjekke op på forældede el-løsninger.

Med et grundigt el-tjek af en professionel tager du en fornuftig beslutning med henblik på dit hjem og dit erhvervs sikkerhed. Netop på grund af de sikkerhedsmæssige årsager, og en øget risiko for brand og stød som følge af dårlige el-installationer, bør du bestille tid til et el-tjek så hurtigt som muligt.

JDB El-teknik
H.C. Ørsteds Vej 50 C
1879 Frederiksberg C
Tlf. 31 42 28 01

3 gode grunde til at hyre en professionel tømrer

Du står måske som boligejer – eller også skal du til at leje din bolig ud igen. Uanset din situation vil der være et tidspunkt, hvor det vil være nødvendigt at hyre en professionel tømrer eller snedker til at påtage netop dine opgaver.

Der findes mange kvalificerede tømrere rundt om i landet. Der findes både en kvalificeret tømrer i Nordsjælland, i Hovedstaden, eller i andre områder nær dig, som tilbyder deres ekspertise indenfor mange forskellige arbejdsområder. Men det er også vigtigt at vide sig sikker, om du hyrer en tømrer, som har den relevante erfaring og de rette kvalifikationer til netop dine opgaver.

I denne artikel giver vi dig tre gode grunde til, hvorfor du bør ansætte en professionel til dit næste tømrerarbejde fremfor at anskaffe en, som er uerfaren – eller ved at gøre arbejdet selv.

tømrer4

1. Spar på udgifterne med en professionel

Du undrer dig sikkert over, hvordan den dyrere tømrer på Østerbro kan sikre, at du sparer på dine udgifter. Trods deres ekspertise og gode omdømme ender du ofte med større økonomiske omkostninger hos dem end hos den billige snedker i Hellerup. Men ved at ansætte det ene tømrerfirma fremfor det andet – fordi de er billigst – kan du risikere at ende med et projekt, hvor resultaterne ikke blev som forventet.

2. Altid erfarne tømrere til komplekse opgaver

Der findes uerfarne tømrerfirmaer, som kan have tendens til at udbygge på deres erfaringer og kvalifikationer for at finde arbejde. Det kan derfor være nødvendigt at søge eller få anbefalet en erfaren tømrer eller snedker til de mere indviklede arbejdsopgaver. Du mangler eksempelvis en erfaren tømrer i Hellerup til at lægge nye gulve i din forretning i København, men vælger at hyre den ene entreprenør fremfor den anden selvom de ikke har erfaring med netop din type opgave. Du kan risikere, at projektet derfor tager længere tid at fuldføre end hidtil antaget, og du kan risikere at investere i endnu en ny tømrer til at færdiggøre din opgave hurtigt og korrekt. Med en erfaren tømrer fra start kan du altid være sikker på et tilfredsstillende resultat.

3. En professionel for en sikkerheds skyld

I tilfældet at større byggeprojekter, eller hvis trappen i hjemmet skal erstattes af en ny, kan du føle dig tryg ved at ansætte en professionel, da opgaverne heraf vil blive udført korrekt. Med en ufaglært tømrer, eller hvis du selv overvejer at påtage dig de mange byggeprojekter i dit hjem eller i dit erhverv, kan det i værste tilfælde medføre konsekvenser, som man helst kunne have set sig foruden.

Ved at følge disse tre råd kan du med en erfaren tømrer altid vide dig sikker.

Andersen & Tardini
Kong Oscars Gade 1, 4. th.
2100 København Ø
Tlf.  70 88 53 91