Home » el-installatør » Få et grundigt el-tjek i København

Få et grundigt el-tjek i København

Elektrikere udfører en række forskellige opgaver – både hos erhvervsdrivende i deres erhvervslokaler, men også fra hjem til hjem. Med masser af erfaring indenfor forskellige arbejdsområder kan en dygtig elektriker sikre, at el-installationer fungerer optimalt og er korrekt installeret i forhold til bygningsreglementer. Med et grundigt el-tjek i København kan du derfor få meget ud af en grundig gennemgang af alle elektriske installationer i hjemmet eller på arbejdet. Hvorvidt dine el-installationer er funktionsdygtige og dermed sikrer dig mod brandfare eller pludselige stød, er noget som du med et gennemgående el-tjek i København kan få svar på.

Med en grundig undersøgelse og adskillelse af din el-tavle af en dygtig elektriker i København, samt et regelmæssigt eftersyn af ulovlige (eller ubevidste) el-installationer, kan du undgå farlige og ulovlige el-løsninger. På denne måde sikre du, at dine elektriske installationer er sikre for dit hjem eller erhverv. Dog er det en god tommelfingerregel at lade en autoriseret el-installatør gennemføre proceduren i bestemte perioder alt efter, hvilken type ejendom der er tale om. En autoriseret elektriker vil bl.a. kontrollere for eventuelle forringelser i el-installationerne, for på denne måde at sikre, at alt installeres, repareres eller vedligeholdes i overensstemmelse med gældende standarder.

elektriker4

Elektrikere skal altså teste og certificere deres el-arbejde i overensstemmelse med gældende regler og love. I forbindelse med et el-tjek udført af en erfaren elektriker vil du blive grundigt informeret om eventuelle regler, der gælder for de el-installationer, der findes i netop din ejendom.

På grund af de gældende love og regler med hensyn til el-installationer, er dette også årsagen til, hvorfor det er vigtigt, at arbejdet udføres af en professionel. Med en elektriker i København kan du være sikker på, at du har med en fagperson at gøre, som løbende holder sig opdateret med de seneste regler. Netop med en velkvalificeret elektriker vil du ikke tage elektriciteten for givet. Eksempelvis har mange ældre ejendomme gamle og slidte el-installationer, som kan være nødvendigt at få undersøgt gennem et el-tjek af en kompetent elektriker. Ligesom at det kan være nemt at glemme at tjekke op på forældede el-løsninger.

Med et grundigt el-tjek af en professionel tager du en fornuftig beslutning med henblik på dit hjem og dit erhvervs sikkerhed. Netop på grund af de sikkerhedsmæssige årsager, og en øget risiko for brand og stød som følge af dårlige el-installationer, bør du bestille tid til et el-tjek så hurtigt som muligt.

JDB El-teknik
H.C. Ørsteds Vej 50 C
1879 Frederiksberg C
Tlf. 31 42 28 01


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *