Home » velux tagvinduer » 3 fordele ved Velux tagvinduer

3 fordele ved Velux tagvinduer

Er der for mørkt på den øverste etage i dit hjem? Mørke rum virker kolde og utiltrækkende, hvilket giver dårligt humør og træthed. Vælger du at få installeret tagvinduer vil solens naturlige lys og energi strømme ind og bade dit hjem i lyse, varme stråler. Her kommer 3 fordele ved at få installeret tagvinduer fra Velux.

  1. Det miljørigtige valg

Der er fokus på miljøet som aldrig før, og vi bør alle hjælpe vores planet det, vi kan. Måske hjælper du allerede med affaldssortering og lignende, men husk også at vælge miljørigtigt når det gælder vinduerne i dit hjem. Som ovenlys er Velux tagvinduer et miljørigtigt valg, da de prioriterer energieffektivitet og vedvarende energi. En stor fordel ved disse tagvinduer er, at de udnytter den varmeenergi, solen giver dit hus. Ved hjælp af solvarmeanlæg kan du forvente store besparelser på din varmeregning. Desuden minimeres CO2-udledningen, så du med god samvittighed kan nyde lysindfaldet fra dine Velux tagvinduer.

  1. Et sundt indeklima med naturligt lys

Er øverste etage henlagt i mørke, vil ophold i disse rum kunne skabe angstreaktioner og depression. Der er en grund til, at vores humør og overskud er størst om sommeren. Solen er generøs med varme og D-vitamin, som er sundt for dit helbred. Lukkes lyset ude, vil det ikke være behageligt at opholde sig i rummet. Lukker du solens naturlige lys ind med Velux tagvinduer, vil du straks kunne mærke en forskel i rummet. Det vil blive varmere og mere behageligt at være der, hvilket skyldes et sundere indeklima. Solens naturlige stråler mindsker endda risiko for stress, hvilket vil gøre din krop gladere, sundere og mere effektiv i den hektiske hverdag.

  1. Bestem selv lysindfaldet i dit hjem

Da det er dit hjem, der er tale om, er det vigtigt, at det er dig, der bestemmer. Tagvinduerne fra Velux er unikke, idet der findes mange forskellige måder at montere dem på. Det er dermed dig selv, der bestemmer hvordan lysindfaldet i dit hjem skal være. Du behøver dog ikke selv stå med opgaven om at sætte dem op. Der er flere gode muligheder for at finde en professionel tømrer på Frederiksberg, som kan hjælpe dig med at montere dem korrekt. Her vil du også kunne hente vejledning omkring, hvordan du bedst sikrer dig et optimalt lysindfald på etagen. Invitér sollyset ind i dit hjem, så alle beboerne vil føle sig tilpasse og velkomne.

Frederiksberg Tømreren

Niels Ebbesens Vej 7

1911 Frederiksberg

40795060


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *