Home » 2015 » December

Monthly Archives: December 2015

Få professionelle fagfolk til dit næste byggeprojekt

Det er svært at udvælge professionelle fagfolk, hvis man ikke har kendskab til byggebranchen. Valget af fagfolk er altafgørende for byggeprojektets kvalitet og succes, hvorfor det er vigtigt at få udvalgt de bedste professionelle fagfolk.

Maler og totalentreprise

Uoverskuelig proces

Byggeprojekter kan hurtigt blive uoverskuelige, da det kræver utrolig stor koordination at få det hele til at hænge sammen. Der skal udvælges murere og tømrere til selve bygningsarbejdet, hvorefter gulvmænd, VVS’ere, malere og elektrikere skal findes. Antallet af fagfolk vokser i takt med byggeprojektets størrelse, hvoraf processen hurtig bliver stor og omfattende. Byggeprojektet virker hurtigt uoverskuelig, hvis ikke man er vant til håndtere byggeprojekter, hvilket kan gå udover byggeprojektets kvalitet.

Få professionelle fagfolk til at udvælge

Det er gennem flere forskellige firmaer i byggebranchen muligt at få professionelle fagfolk til at udvælge de fagfolk, som skal udføre byggeriet. Det kaldes totalentreprise, hvor ansvaret for byggeprojektet er overladt til en professionel fagmand, der fungerer som projektleder for hele byggeprojektet. Projektlederen sørger for at udvælge de bedste fagfolk til projektet. Herefter fungerer projektlederen som praktisk bindeled mellem kunden og byggeriet, så projektet følger kundens ønsker og forventninger.

Kunden er kun i kontakt med projektlederen, da alt ansvar er lagt på projektlederens skuldre. Projektlederen fungerer som både praktisk og fagligt bindeled mellem fagfolkene, hvilket garanterer en velfungerende kommunikation og et godt samarbejde. Et godt samarbejde afspejler et vellykket byggeproces, hvor der ikke opstår fejl på grund af manglende kommunikation. Det er således muligt at holde tidsplanen og rammen for budgettet, da der ikke spildes unødigvendige ressourcer.

God kundeservice

For at sikre et godt samarbejde mellem kunden og projektlederen, skal firmaet have fokus på god kundeservice. Med god kundeservice er projektlederen lettilgængelig, så kunden altid kan komme i kontakt med projektlederen med ændringer eller spørgsmål. Derfor bør firmaet med projektlederen udvælges efter deres kundeserviceniveau. Det er eksempelvis også en god idé, hvis et centralt firma med totalentreprise i København, vælges til byggeprojekter i hovedstadsområdet, så projektlederen hurtigt kan komme frem til byggeriet, hvis der opstår utilsigtede hændelser. Det er på den måde muligt at projektlederen at holde øje med processen, hvilket garanterer et byggeprojekt udført i høj kvalitet af kvalificerede og kompetente fagfolk.

Projektlederen for totalentreprise vil sørge for at udvælge de bedste fagfolk til byggeprojekter i forhold til uddannelse, erfaring og kvalifikationer. Med en projektleder med erfaring inden for byggebranchen og totalentreprise vil specifikke fagfolk udvælges, så deres specialer kan udnyttes, og det bedste resultat kan opnås. Dit byggeprojekt får derfor den bedste maler i København, den dygtigste elektriker og den mest effektive murer til at lave dit byggeri succesfuld.  

Malerfirmaet Sommerlund ApS
Livjægergade 33
2100 København Ø
Tlf: 20 16 17 86