Home » el-installatør

Category Archives: el-installatør

Få et grundigt el-tjek i København

Elektrikere udfører en række forskellige opgaver – både hos erhvervsdrivende i deres erhvervslokaler, men også fra hjem til hjem. Med masser af erfaring indenfor forskellige arbejdsområder kan en dygtig elektriker sikre, at el-installationer fungerer optimalt og er korrekt installeret i forhold til bygningsreglementer. Med et grundigt el-tjek i København kan du derfor få meget ud af en grundig gennemgang af alle elektriske installationer i hjemmet eller på arbejdet. Hvorvidt dine el-installationer er funktionsdygtige og dermed sikrer dig mod brandfare eller pludselige stød, er noget som du med et gennemgående el-tjek i København kan få svar på.

Med en grundig undersøgelse og adskillelse af din el-tavle af en dygtig elektriker i København, samt et regelmæssigt eftersyn af ulovlige (eller ubevidste) el-installationer, kan du undgå farlige og ulovlige el-løsninger. På denne måde sikre du, at dine elektriske installationer er sikre for dit hjem eller erhverv. Dog er det en god tommelfingerregel at lade en autoriseret el-installatør gennemføre proceduren i bestemte perioder alt efter, hvilken type ejendom der er tale om. En autoriseret elektriker vil bl.a. kontrollere for eventuelle forringelser i el-installationerne, for på denne måde at sikre, at alt installeres, repareres eller vedligeholdes i overensstemmelse med gældende standarder.

elektriker4

Elektrikere skal altså teste og certificere deres el-arbejde i overensstemmelse med gældende regler og love. I forbindelse med et el-tjek udført af en erfaren elektriker vil du blive grundigt informeret om eventuelle regler, der gælder for de el-installationer, der findes i netop din ejendom.

På grund af de gældende love og regler med hensyn til el-installationer, er dette også årsagen til, hvorfor det er vigtigt, at arbejdet udføres af en professionel. Med en elektriker i København kan du være sikker på, at du har med en fagperson at gøre, som løbende holder sig opdateret med de seneste regler. Netop med en velkvalificeret elektriker vil du ikke tage elektriciteten for givet. Eksempelvis har mange ældre ejendomme gamle og slidte el-installationer, som kan være nødvendigt at få undersøgt gennem et el-tjek af en kompetent elektriker. Ligesom at det kan være nemt at glemme at tjekke op på forældede el-løsninger.

Med et grundigt el-tjek af en professionel tager du en fornuftig beslutning med henblik på dit hjem og dit erhvervs sikkerhed. Netop på grund af de sikkerhedsmæssige årsager, og en øget risiko for brand og stød som følge af dårlige el-installationer, bør du bestille tid til et el-tjek så hurtigt som muligt.

JDB El-teknik
H.C. Ørsteds Vej 50 C
1879 Frederiksberg C
Tlf. 31 42 28 01

Elektrikere – hvad kan de egentlig hjælpe mig med?

Til trods for at de fleste ved, at man kan uddanne sig til elektriker eller kender nogen, som har taget uddannelsen, er det de færreste der ved, hvad en elektriker rent faktisk laver til daglig. I samarbejde med det populære elektrikerfirma GSR Teknik ApS fra København, vil vi derfor forklare lidt mere om, hvad det vil sige at være elektriker, samt forklare hvorfor man altid bør hyre en professionel elektriker.

el-installatør

Hvad laver en elektriker?
Kort fortalt varetager en elektriker opgaver, der har noget med elektricitet at gøre. På elektrikeruddannelse lærer man eksempelvis at reprare samt installerede store og små elektriske anlæg. Som elektriker kan du desuden vælge at specialisere dig inden for el-montering, installationsteknik, bygningsautomatik m.m.
I praksis kan en uddannet elektriker varetage opgaver, som eksempelvis drejer sig om tjek af el-installationer eller installation af ledninger. Derudover kan en elektriker også stå for oprettelse samt vedligeholdelse af sikringer og stikkontakter, samt agere rådgiver i forbindelse med valg af elektriske løsninger.

 

Hvorfor skal man vælge en elektriker
En af de vigtigste årsager til, at man skal vælge at lade en professionel elektriker stå for alle de elektriske opgaver i ens hjem eller på ens arbejdsplads, skyldes sikkerhedsmæssige årsager. Grundet forkerte el-installationer opstår der hvert år husbrande i Danmark, hvilket kan undgås, hvis man lader en professionel håndtere opgaverne. Modsat dig selv har en elektriker den rigtige uddannelse samt erfaring indenfor faget og ved derfor, hvordan man undgår brandfare. Forsøger man selv at stå for elektriciteten, risikerer man desuden at få elektrisk stød, hvilket ligeledes har stor fare tilknyttet.

 

Vælg den helt rigtige elektriker
Der er således ingen tvivl om, at man altid bør hyre en professionel elektriker frem for selv at begive sig i kast med elektriciteten. Heldigvis findes der mange dygtige elektriker-firmaer rundt om i landet. Det betyder, at hvad end du leder en dygtig elektriker eller el-installatør fra København, fra Jylland eller fra Fyn, vil det ikke være et problem at finde en, som glædeligt vil varetage dine opgaver. Til trods for dette kan det naturligvis stadig være en udfordrende opgave at finde en god og troværdig elektriker, som man har lyst til at invitere ind i ens private hjem. I den forbindelse kan det anbefales, at man spørger sin omgangskreds, om de kender en elektriker, som de har gode erfaringer med.

 

GSR Teknik ApS
Amager Strandvej 124
2300 København S
Tlf.: 92260260