Home » 2015 » August

Monthly Archives: August 2015

Få et smukt og slidstærkt gulv ved at vælge terrazzo

Terrazzogulv

Terrazzo er et hårdt og tidsløst materiale, der faktisk kun bliver flottere med årene. Så hvis du er træt af, at dine fliser på badeværelset flækker, og du ønsker dig et stærkere gulv, skal du måske overveje et terrazzogulv. Terrazzo er et fleksibelt materiale, selvom det har en hård overlade, og der er derfor mange muligheder med materialet. Ydermere er der også mange måder at kombinere farver på, så hvert terrazzogulv har derfor sit eget unikke udtryk. Dog er det ikke kun gulve, der kan laves af terrazzo, terrazzo kan også bruges til at lave blandt andet krukker og bordplader. Så der er mange ting, der kan lade sig gøre med terrazzo. Du kan derfor skabe et helt unikt hjem i København ved at vælge terrazzo som materiale til dine gulve eller bordplader.

Nu spekulerer du måske på, hvor du kan få terrazzo henne, men det er faktisk ikke svært at finde. Bor du i København, og ønsker du et terrazzogulv, vil du med sikkerhed kunne finde et dygtigt entreprenørfirma, der kan hjælpe dig. Der findes nemlig mange gode og kompetente firmaer i København, der tilbyder at lave gulve i terrazzo.

 

Hvilke fordele er der ved materialet terrazzo?

Der er mange fordele ved at vælge et terrazzogulv. Udover at terrazzo bliver smukkere med årene, vil det også blive mere modstandsdygtigt. Dog kræver det, at du behandler dit terrazzogulv ordentligt. Hvilket du blandt andet gør ved at rengøre det jævnligt med natursæbe eller sæbespåner, som bliver opløst i varmt vand. Disse to former for sæber er med til at mætte gulvet, og det er med til at beskytte gulvet mod skidt og snavs.

 

En anden fordel er, at terrazzo er nemt og billigt at reparere. Hvis du for eksempel taber noget på dit terrazzogulv, der efterlader mærker, eller det har fået et mat udtryk efter flere års brug, så er det bare med at kontakte et dygtigt entreprenørfirma, der kan hjælpe dig med at friske gulvet op.

 

Det skal du ikke gøre

Du må til gengæld ikke bruge kalkfjerner, eddike, syreholdige- eller affedtende rengøringsprodukter til at rengøre terrazzogulve. Det vil nemlig opløse terrazzoens bindemiddel, og på den måde kan der ske ætseskader. Sådanne skader medfører, at dit terrazzogulv vil få en mere rug overflade, og ydermere vil det også blive mere modtageligt for kalk og snavs. Misfarvninger og kalkskjolder undgår du bedst ved at huske at tørre gulvet af med for eksempel en klud, når du spilder eller har været i bad.

 

P.G. & Søn ApS

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

 70 88 32 49

 

 

Udskiftning af din bils tandrem – hvorfor er det vigtigt?

Komplikationer med din bils tandrem opstår som regel uden varsel. Der er ingen tegn på synlige forestående skader, som eksempelvis unormal støj eller lækager, der kan hjælpe dig eller advare dig om, at det er ved at være tid til en udskiftning af din tandrem. Hvis din bil eksempelvis pludselig dør ud under kørslen og nægter at genstarte, er det med stor sandsynlighed, at din tandrem er beskadiget, og at der derfor er behov for en professionel udskiftning af din tandrem.

Hvad er en tandrem?

De fleste bilejere nyder fordelen ved at have en bil. Det eneste negative der kan siges ved at være bilejer, er den nødvendige og regelmæssige vedligeholdelse af for, at den kan holde sig i længere tid. Din bils tandrem er bl.a. et af de mest væsentligste dele, da den fungerer som en kobling mellem krumtapakslen og knastakslen. Tandremmen styrer både åbning og lukning af ventiler i motoren på din bil – og hvis den pludselig beskadiges, vil din bil ikke længere køre helt så problemfrit eller sikkert, som den bør.

tandrem på bilen

Hvorfor skal man udskifte sin tandrem?

Med en regelmæssig udskiftning af din tandrem kan du holde din bil ved lige. I modsat fald vil en ødelagt tandrem føre til sammenstød eller kollision med andre bildele såsom ventiler, topstykke, cylindervægge og stempler. Tandremmen er skabt til at forhindre en sådan hændelse i at ske. Den synkroniserer mekanismen af din bils motor hver gang, at din bil er i bevægelse. En tandrem hviler på to krumtapaksler, og det er derfor vigtigt, at disse også er i orden. Remskiverne er installerede sådan, at de griber ind i hinanden for at forhindre, at tandremmen ikke glider væk eller omkring remskiverne. Disse er alle almindeligt bevarede bevægelser, der hjælper din bil med fremdriften.

Fordi en tandrem er fremstillet af gummi, udsættes det ofte for strækning og meget varme. Idet varmen trænger ind i bæltet eller remmen, vil den strækkes og forværres, og ødelægge tænderne på remmen. Hvis disse tænder ikke er der til at sikre tandremmen, vil et sammenstød af andre bildele være muligt. Men for at forhindre dette er det derfor nødvendigt med regelmæssige check-ups, serviceopsyn og udskiftning af din tandrem hos en certificeret autoværksted i Ballerup, eller hvorend du befinder dig.

Forebyggelse er altid bedre end reperation, da dette vil mindske omkostningerne til din bils reparationer og vedligeholdelse på længere sigt.

 

K2 Biler‎
Ledøjetoften 20
2765 Smørum, Danmark
Tlf: 45 26 70 09 84

Få lavet en renovering og skab din drømmebolig

Har du lige købt en lejlighed, der godt kunne trænge til en kærlig og omfattende renovering? Eller drømmer du om at renovere din lejlighed og derved ende med at få den bolig, som du altid har drømt om? Men er du ikke selv håndværkertypen, og kan du ikke overskue store og uoverskuelige bygningsprojekter? Så skal du bestemt ikke lade dig slå ud af det og ikke tage skridtet for at få din drømmebolig. Du kan nemlig stadig skabe den perfekte bolig ved at tage kontakt til et entreprise firma, der kan lave den renovering af din lejlighed, som du ønsker.

lejlighedsrenovering

Få din drømmebolig med hjælp fra dygtige håndværkere

Det vælter med kompetente entreprise firmaer i København, der har en masse dygtige håndværkere ansat. Så der er derfor masser af mugligheder for at få lavet dit drømmehjem uden at skulle røre en finger. Og uden at skulle stå med en masse problemer, som du aldrig har stået med før, fordi hvordan skal du kunne træffe den rigtige beslutning, hvis du aldrig har stået for et renoveringsprojekt. En renovering af dit hjem kræver en masse erfaring og viden, hvis du skal opnå et perfekt resultat.

Det kan også være, at du ikke er helt sikker på, hvordan din drømmebolig skal se ud. Du har måske en overordnet drøm, men de mindre detaljer er du i tvivl om. Ting som hvad for en slags væv, skal dine vægge beklædes med, eller hvor og hvor mange stikkontakter skal hvert rum have? Der er mange ting, der skal overvejes og vælges imellem, og det kan et entreprise firma hjælpe dig med. Så du til sidst står med en bolig, der ender med et perfekt resultat både ifølge dig og dit valgte firma.

Gør et uoverskueligt projekt overskueligt

En renovering kræver mange forskellige typer håndværkere, da sådan et byggeprojekt involverer forskellige typer opgaver. Murer-, el-, vvs- og malerarbejde kræver hver deres type håndværker, og det kan virke uoverskueligt at skulle holde styr på, hvornår der skal laves hvad, og hvem der skal lave opgaverne. Ved at vælge et entreprise firma får du en samlet pakke, fx hos J.K entreprise hjælper de dig med at holde det store overblik. De har stor erfaring med renovering af lejligheder i København, og de sørger for, at alt er tilrettelagt, alt bliver gjort, og ikke mindst at tidsplanen bliver overholdt.

På den måde vil det projekt, som for dig virker uoverskueligt, blive overskueligt. De ved nemlig, hvordan en renovering skal håndteres, og hvad der skal gøres, når der for eksempel opstår problemer. Så tag kontakt til et entreprise firma og få et tilbud, så du kan komme i gang med at renovere og få din drømmebolig.

 

J.H. Totalentreprise
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Tlf. 70 70 18 22

Søger du en vicevært til din ejendom i København?

Det er de færreste ejendomme i dagens Danmark, som har en vicevært ligesom Meyer i Huset på Christianshavn. Der kan derfor hurtigt opstå mange hængepartier, hvis man ikke har en viceværtsservice knyttet til sin ejendom. Ved at have en viceværtsservice tilknyttet, vil både store og mindre opgaver blive lavet. Fx vil reparation og tømning af tagrender blive gjort, diverse småreparationer, vedligeholdelse af rørinstallationer og lignende opgaver. Det kan derfor godt betale sig at overveje at få lavet en aftale omkring viceværtsservice i København.

Find den rette vicevært

Der er mange firmaer i København, som tilbyder viceværtservice. Det kan derfor godt være noget af en opgave at finde det rette firma, som kan opfylde din ejendoms behov. Hovedformålet er nemlig at finde et firma, som kan skabe og vedligeholde velfungerende og rene omgivelser for beboerne i ejendommen. Det kan derfor være gavnligt at vælge et firma, som er kompetent og har masser af erfaring med viceværtservice, hvilket der heldigvis er mange af i Købehavn. Hos eksempelvis Schyberg har de over 30 års erfaring med viceværtservice, og de ved derfor med sikkerhed, hvad det vil sige at yde en god service inden for de forskellige viceværtsopgaver. De vil derfor kunne give din ejendom en service med mindre spildtid, gode priser, og sørge for, at opgaverne bliver udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Many old keys on a well used old wooden desk.

Det er okay at stille krav

Når du vælger at benytte et firmas viceværtsservice i København, skal du inden valget af firma overveje, hvilke krav, arbejdsopgaver og behov servicen skal opfylde. Fx er det vigtigt, at denne form for service er stabil, og at du kan regne med at tingene bliver gjort ordentligt, da der ellers ingen mening ville være i at have et samarbejde med et firma.

For at du kan være sikker på, at der bliver lavet et godt stykke arbejde, er det vigtigt, at der er en åben dialog til stede. Du er kunden, og firmaet skal servicere dig ved at være åbne omkring deres arbejdsopgaver. Og samtidig skal de også være modtagelige over for dine krav til de pågældende arbejdsopgaver, som du måtte have.

Yderligere skal de overholde de aftaler, som I laver. Fx ved at komme til tiden, kun lave det der er aftalt, så der ikke dukker en ekstra regning op, lave et godt stykke arbejde, uden at der bliver gået kompromis med kvaliteten, og sidst men ikke mindst, så skal det være sådan, at du altid kan få fat på dem, både når der er brug for dem akut og generelt i hverdagen, hvis der fx skulle være spørgsmål.

 

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
Tlf: 70 87 43 04

 

Trænger dit badeværelse til fornyelse?

Badeværelse

I København er der mange lejligheder, som oprindeligt blev opført uden toilet og bad. Da disse senere fik badeværelser installeret, blev det på det nærmeste mast ind. Nogle gange i meget små, ældre lejligheder er badeværelset placeret i midten, Det vil sige, at der ikke er nogen udluftning i form af et vindue. I stedet må man leve med en udluftningsskakt eller lignende. I disse lejligheder kan det være en rigtig god ide, at få lavet et nyt badeværelse. København er ikke kendt for sine luksuriøse badeværelser, men det er ikke det samme som at pengene på en badeværelsesrenovering ikke er givet godt ud. Ønsker du et nyt badeværelse i København eller omegn eller er du i tvivl om dit badeværelse kan forbedres med en renovering? Her er et par ting, du skal være opmærksom på, når du vurderer, hvor mange år dit badeværelse har igen.

Fugt og svamp

Er der sorte render på fliserne? Det behøver ikke være svamp, men der er en risiko for det. Har du på fornemmelsen at det kunne være skimmelsvamp, så undersøg resten af badeværelset for sorte plamager eller misfarvninger. Svampen er i bedste tilfælde uskadelig. Hvis man opdager svampen tidligt, kan man vaske området ned med Rodalon og lufte ud. Hvis man opdager det sent, kan det være området skal renoveres.

Usikre installationer

Er der el-udtag i områder, hvor der er vand? Så få fat i en elektriker hurtigst muligt. Efterfølgende kan det blive nødvendigt at finde en murer i eksempelvis Rødovre for at få lukket væggen igen, når ledningerne er fjernet.

Hule fliser

Bank på fliserne på badeværelset, kommer der en hul lyd? Så har du måske vandskade. Grunden til at fliserne bliver hule er, at de slipper væggen. Herved bliver der et hulrum imellem væg og flise. I dette tilfælde kan det være nødvendigt at skifte alle fliserne og lave en ny vådrumsforsegling.

Behov

Ud over alle de praktiske grunde til, at badeværelset kunne bruge en overhaling, så er der selvfølgelig også grund til at få det skiftet eller renoveret, hvis dine behov ændrer sig. Et badeværelse som var moderne for 30 år siden, kan få resten af lejligheden til at virke en smule mere gammel og ‘outdated’. Et lille københavnerbadeværelse kan være fint et par år, men vil kræve renovering, hvis familien bliver forøget. En renovering er dyr, men giver også lejligheden ekstra værdi. Penge brugt på at udvide eller forbedre badeværelset er dermed en investering.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf:  70 88 56 64