Home » viceværtsservice » Søger du en vicevært til din ejendom i København?

Søger du en vicevært til din ejendom i København?

Det er de færreste ejendomme i dagens Danmark, som har en vicevært ligesom Meyer i Huset på Christianshavn. Der kan derfor hurtigt opstå mange hængepartier, hvis man ikke har en viceværtsservice knyttet til sin ejendom. Ved at have en viceværtsservice tilknyttet, vil både store og mindre opgaver blive lavet. Fx vil reparation og tømning af tagrender blive gjort, diverse småreparationer, vedligeholdelse af rørinstallationer og lignende opgaver. Det kan derfor godt betale sig at overveje at få lavet en aftale omkring viceværtsservice i København.

Find den rette vicevært

Der er mange firmaer i København, som tilbyder viceværtservice. Det kan derfor godt være noget af en opgave at finde det rette firma, som kan opfylde din ejendoms behov. Hovedformålet er nemlig at finde et firma, som kan skabe og vedligeholde velfungerende og rene omgivelser for beboerne i ejendommen. Det kan derfor være gavnligt at vælge et firma, som er kompetent og har masser af erfaring med viceværtservice, hvilket der heldigvis er mange af i Købehavn. Hos eksempelvis Schyberg har de over 30 års erfaring med viceværtservice, og de ved derfor med sikkerhed, hvad det vil sige at yde en god service inden for de forskellige viceværtsopgaver. De vil derfor kunne give din ejendom en service med mindre spildtid, gode priser, og sørge for, at opgaverne bliver udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Many old keys on a well used old wooden desk.

Det er okay at stille krav

Når du vælger at benytte et firmas viceværtsservice i København, skal du inden valget af firma overveje, hvilke krav, arbejdsopgaver og behov servicen skal opfylde. Fx er det vigtigt, at denne form for service er stabil, og at du kan regne med at tingene bliver gjort ordentligt, da der ellers ingen mening ville være i at have et samarbejde med et firma.

For at du kan være sikker på, at der bliver lavet et godt stykke arbejde, er det vigtigt, at der er en åben dialog til stede. Du er kunden, og firmaet skal servicere dig ved at være åbne omkring deres arbejdsopgaver. Og samtidig skal de også være modtagelige over for dine krav til de pågældende arbejdsopgaver, som du måtte have.

Yderligere skal de overholde de aftaler, som I laver. Fx ved at komme til tiden, kun lave det der er aftalt, så der ikke dukker en ekstra regning op, lave et godt stykke arbejde, uden at der bliver gået kompromis med kvaliteten, og sidst men ikke mindst, så skal det være sådan, at du altid kan få fat på dem, både når der er brug for dem akut og generelt i hverdagen, hvis der fx skulle være spørgsmål.

 

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
Tlf: 70 87 43 04

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *