Home » Badeværelse » Trænger dit badeværelse til fornyelse?

Trænger dit badeværelse til fornyelse?

Badeværelse

I København er der mange lejligheder, som oprindeligt blev opført uden toilet og bad. Da disse senere fik badeværelser installeret, blev det på det nærmeste mast ind. Nogle gange i meget små, ældre lejligheder er badeværelset placeret i midten, Det vil sige, at der ikke er nogen udluftning i form af et vindue. I stedet må man leve med en udluftningsskakt eller lignende. I disse lejligheder kan det være en rigtig god ide, at få lavet et nyt badeværelse. København er ikke kendt for sine luksuriøse badeværelser, men det er ikke det samme som at pengene på en badeværelsesrenovering ikke er givet godt ud. Ønsker du et nyt badeværelse i København eller omegn eller er du i tvivl om dit badeværelse kan forbedres med en renovering? Her er et par ting, du skal være opmærksom på, når du vurderer, hvor mange år dit badeværelse har igen.

Fugt og svamp

Er der sorte render på fliserne? Det behøver ikke være svamp, men der er en risiko for det. Har du på fornemmelsen at det kunne være skimmelsvamp, så undersøg resten af badeværelset for sorte plamager eller misfarvninger. Svampen er i bedste tilfælde uskadelig. Hvis man opdager svampen tidligt, kan man vaske området ned med Rodalon og lufte ud. Hvis man opdager det sent, kan det være området skal renoveres.

Usikre installationer

Er der el-udtag i områder, hvor der er vand? Så få fat i en elektriker hurtigst muligt. Efterfølgende kan det blive nødvendigt at finde en murer i eksempelvis Rødovre for at få lukket væggen igen, når ledningerne er fjernet.

Hule fliser

Bank på fliserne på badeværelset, kommer der en hul lyd? Så har du måske vandskade. Grunden til at fliserne bliver hule er, at de slipper væggen. Herved bliver der et hulrum imellem væg og flise. I dette tilfælde kan det være nødvendigt at skifte alle fliserne og lave en ny vådrumsforsegling.

Behov

Ud over alle de praktiske grunde til, at badeværelset kunne bruge en overhaling, så er der selvfølgelig også grund til at få det skiftet eller renoveret, hvis dine behov ændrer sig. Et badeværelse som var moderne for 30 år siden, kan få resten af lejligheden til at virke en smule mere gammel og ‘outdated’. Et lille københavnerbadeværelse kan være fint et par år, men vil kræve renovering, hvis familien bliver forøget. En renovering er dyr, men giver også lejligheden ekstra værdi. Penge brugt på at udvide eller forbedre badeværelset er dermed en investering.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf:  70 88 56 64

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *