Home » LED pærer » LED pærer har lang levetid – skåner miljøet

LED pærer har lang levetid – skåner miljøet

Der kan være mange grunde til, at folk vælger at skifte deres gamle glødepærer ud med LED pæren. En af de typiske årsager til dette er, at det er mere økonomisk, da man på sigt kan spare helt op til 40% på elregningen. Men vi skal endelig ikke lukke øjnene for, at der er flere, og langt mere alvorlige årsager til at skifte til LED pærer.

Som vi alle har hørt om de sidste mange år, lider vi gevaldigt af CO2 udslip, hvilket går ud over vores kære planet. Vi bliver derfor opfordret alle vegne fra til at skåne vores planet mest muligt, og bliver samtidig guidet på forskellig vis til, hvordan vi som almindelige mennesker bedst kan gøre vores for at redde planeten.

En af de mange ting vi kan gøre, er, at skifte de gamle glødepærer ud med de moderne og miljøvenlige GU10 LED pærer. Det er nemlig ikke kun med til at skåne pengepungen, som først beskrevet, det er også med til at skåne miljøet.

Når man skifter til LED pærer, kan det give helt op til 90% i energibesparelser, selvfølgelig alt afhængig af, hvor meget belysning, man bruger i løbet af en dag. Dette vil have en rigtig stor betydning for og fra de store firmaer, der ligger til i store bygninger, da de bruger meget energi i løbet af en dag.

Endnu en fordel ved at vælge LED pærer er også, at de har længere levetid, end de gamle traditionelle glødepærer har. På denne måde får man mere for pengene, man sparer samtidig også penge på elregningen, og man er med til at skåne miljøet – det er en win-win situation.

At en LED pærer har længere levetid, er også med til at skåne miljøet på mere end én måde. Når en lyspære holder i længere tid, betyder det også, at de ikke skal skiftes ud lige så ofte, og der vil derfor ikke blive smidt lige så mange pærer ud. Rigtig mange ved ikke, hvordan en lyspære skal smides ud, og de ender derfor typisk i skraldespanden. Dette er utrolig miljøskadeligt, og det er derfor rigtig vigtigt, at man forhører sig hos den nærmeste genbrugsstation, hvor de skal smides hen. Man kan nemlig genbruge helt op til 85% af en lyspære, hvilket også er med til at skåne miljøet, da der på denne måde ikke skal produceres lige så mange materialer til nye lyspærer.

 

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43474272


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *