Home » vvs

Category Archives: vvs

Montering af toilet – må man det selv?

Er du ved at få lavet et badeværelse fra bunden af, eller trænger dit gamle toilet blot til en udskiftning? Uanset hvad kommer spørgsmålet om monteringen af toilettet. Må man egentligt godt selv give sig i kast med det? Det korte svar er, ja det må du godt. Men inden da, er der flere overvejelser der skal gøres.

Hvilke udfordringer følger med monteringen?

Ved montering af toilet er der flere udfordringer, som man skal overveje, om er værd selv at gå i gang med at løse. Her er nogle eksempler på disse udfordringer.

For det første skal man sikre sig, at der er en stopventil, således at man kan lukke for vandet under monteringen af toilettet. Dette er vigtigt, da man jo helst vil undgå, at vandet pludselig er ud over det hele, hvilket blot skaber flere problemer. Har man ikke en stopventil, er det nødvendigt at hyre en VVS-installatør til opgaven.

For det andet afhænger det også af ens evner til f.eks. at bedømme om et hængende toilet kan monteres på den valgte væg. Hvis det monteres uden tanke for dette, kan du risikere, at dit toilet falder ned. Og hvad med værktøjet? Har man ikke værktøj i forvejen, skal dette købes til opgaven. Her kræver det samtidig, at man ved præcis, hvilket værktøj der skal bruges. Der skal bruges specialværktøjer til at montere den nye kumme, f.eks. specielle skruer og bøsninger. Ligeledes kræver det, at man ved hvordan man sikkert arbejder med værktøjet – det ville være ærgerligt at komme til skade. Du kan være sikker på, at VVS-installatøren har de rette værktøjer.

Hvad med det gamle toilet? Det skal du skille dig af med, men det kan også være svært at vide, hvad man skal gøre med det. Hos flere VVS-virksomheder tilbyder de både levering, montering, installation og bortkørsel af det gamle toilet.

Valg af VVS-installatør

Det er nemt at finde en lokal og erfaren virksomhed som kan hjælpe dig med monteringen. Bor man f.eks. i Københavnsområdet, kan man sagtens finde eksperter i VVS på Frederiksberg, som står klar med den rigtige løsning til dig. Du er interesseret i et firma, der er en autoriseret gas- og vandmester, da opgaven kræver en professionel og kvalitetssikret løsning.

Du må altså godt selv montere dit nye toilet, men vil du være sikker på en korrekt montering, skal du vælge en erfaren håndværker. Samtidig giver VVS-manden kunden råd og vejledning, og varetager indkøb af toilet og værktøj, samt fragt og montering. Dette er både nemt, og kan spare dig penge i fremtiden.

Valdemar Petersens eftf.

Kong Georgs vej 23

2000 Frederiksberg

38 34 10 23

Søger du en vicevært til din ejendom i København?

Det er de færreste ejendomme i dagens Danmark, som har en vicevært ligesom Meyer i Huset på Christianshavn. Der kan derfor hurtigt opstå mange hængepartier, hvis man ikke har en viceværtsservice knyttet til sin ejendom. Ved at have en viceværtsservice tilknyttet, vil både store og mindre opgaver blive lavet. Fx vil reparation og tømning af tagrender blive gjort, diverse småreparationer, vedligeholdelse af rørinstallationer og lignende opgaver. Det kan derfor godt betale sig at overveje at få lavet en aftale omkring viceværtsservice i København.

Find den rette vicevært

Der er mange firmaer i København, som tilbyder viceværtservice. Det kan derfor godt være noget af en opgave at finde det rette firma, som kan opfylde din ejendoms behov. Hovedformålet er nemlig at finde et firma, som kan skabe og vedligeholde velfungerende og rene omgivelser for beboerne i ejendommen. Det kan derfor være gavnligt at vælge et firma, som er kompetent og har masser af erfaring med viceværtservice, hvilket der heldigvis er mange af i Købehavn. Hos eksempelvis Schyberg har de over 30 års erfaring med viceværtservice, og de ved derfor med sikkerhed, hvad det vil sige at yde en god service inden for de forskellige viceværtsopgaver. De vil derfor kunne give din ejendom en service med mindre spildtid, gode priser, og sørge for, at opgaverne bliver udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Many old keys on a well used old wooden desk.

Det er okay at stille krav

Når du vælger at benytte et firmas viceværtsservice i København, skal du inden valget af firma overveje, hvilke krav, arbejdsopgaver og behov servicen skal opfylde. Fx er det vigtigt, at denne form for service er stabil, og at du kan regne med at tingene bliver gjort ordentligt, da der ellers ingen mening ville være i at have et samarbejde med et firma.

For at du kan være sikker på, at der bliver lavet et godt stykke arbejde, er det vigtigt, at der er en åben dialog til stede. Du er kunden, og firmaet skal servicere dig ved at være åbne omkring deres arbejdsopgaver. Og samtidig skal de også være modtagelige over for dine krav til de pågældende arbejdsopgaver, som du måtte have.

Yderligere skal de overholde de aftaler, som I laver. Fx ved at komme til tiden, kun lave det der er aftalt, så der ikke dukker en ekstra regning op, lave et godt stykke arbejde, uden at der bliver gået kompromis med kvaliteten, og sidst men ikke mindst, så skal det være sådan, at du altid kan få fat på dem, både når der er brug for dem akut og generelt i hverdagen, hvis der fx skulle være spørgsmål.

 

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
Tlf: 70 87 43 04

 

Sådan finder du den bedste VVS-installatør

Når du oplever en nødsituation, hvor du får brug for professionel kloakservice i København, kan det være nyttigt at kende nogle tips til, hvordan man finder den bedste. Men når man befinder sig i en nødsituation, har man ikke nødvendigvis tid til et omhyggeligt research, hvis ens hjem allerede har eller så småt er ved at få en vandskade som følge af et uudholdeligt problem. Det er derfor vigtigt at kende til måderne hvorpå, man kan lede efter en god VVS-installatør på før, man oplever disse nødsituationer.

vvs københavn

I denne artikel vil der lægges fokus på de mest effektive måder at finde frem til den bedste VVS’er på.

1. Ring og spørg

Det første du bør gøre er at ringe rundt. Eksempelvis kan du kontakte din nabo, dine venner, eller andre, som du kan stole på i forhold til dine problemer i hjemmet. Disse personer har muligvis arbejdet med en blikkenslager eller VVS-installatør før, og de kan derfor være i stand til at påpege, hvilken entreprenør eller hvilken bestemt VVS’er, du bør tage kontakt til.

Der er også en anden mulighed, hvor du kan ringe til de forskellige entreprenører i det område, du bor i. Disse har ofte aftaler eller godt samarbejde med andre VVS-firmaer, og du kan på denne måde sammenligne deres takster og erfaringsmæssige grundlag for netop dit problem.

2. Spørg efter licensnummer eller anden bevilling

Når du kommer i kontakt med en VVS-installatør, kan du eventuelt også spørge efter licensnummer eller lignende bevilling. Dette er bl.a. for at sørge for, at du er i kontakt med en blikkenslager med tilladelse til at arbejde indenfor sit felt, men også fordi det skal være muligt for dig at gøre krav på din forsikring i tilfælde af fejlinstallationer eller andet ukorrekt arbejde.

3. Kontakt din udlejer eller ejendomsmægler

En anden mulighed er at kontakte din udlejer eller den ejendomsmægler, som du har samarbejdet med i forbindelse med din bolig. Eftersom din udlejer eller ejendomsmægler måske har arbejdet indenfor markedet i en lang periode, holder han eller hun med sikkerhed også kontakt til VVS-installatører undervejs. Ejendomsmæglere har oftest også en liste over VVS-installatører i tilfældet af, at deres kunder får brug for en. Dette er en måde for ejendomsmæglere og udlejere at levere den bedste service på.

4. Kend til prissum og takster på forhånd

Forud for blikkenslagerens arbejde bør du kende til omfanget af dit problem samt hvor meget, det kommer til at koste. Med akut VVS i København har ofte en prissum, eller kan tilbyde en bestemt pris alt efter problemets omfang. Dette er dog ikke altid tilfældet, hvis der er tale om reparation, vedligeholdelse eller udskiftning af rør mellem væggene eller i loftet, hvor det kan være nødvendigt for blikkenslageren at undersøge problemets nærmere.

Leon Petersen VVS A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf. 70 88 27 95

VVS-arbejde i København– fjernvarme

Bruger du et olie- eller gasfyr til at varme din bolig op med, og går du og overvejer at skifte til fjernvarme? Så har du helt sikker brug for hjælp fra en erfaren VVS’er med virksomhed i København med mange års erfaring. En professionel håndværker vil kunne hjælpe med at se, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige valgmuligheder, således at du i sidste ende træffer det rigtige valg.

Det kan i den forbindelse give god mening at overveje at installere en lille fjernvarmeunit, som giver dig yderligere muligheder for at spare penge. Dels på omkostninger til drift og dels på omkostninger til vedligeholdelse. Samtidig er det muligt, at aflæse varmeforbrug fx på et værelse, du udlejer, så det er muligt at holde styr på varmeregningen og at fordele den rimeligt.

Fjernvarme har nogle fordele, som det er værd at overveje, hvis du og din familie bor et sted, hvor det kan lade sig gøre at få det installeret. Det er værd at huske, at fjernvarme ikke er afhængig af en enkelt bestemt energikilde, men at det i stedet er muligt at benytte forskellige miljøvenlige energikilder, hvilket gør, at prisen bliver til at betale.

vvs-service - fjernvarme

 

Din VVS-fagmand kommer gerne forbi og hjælper dig med at tænke en renovering igennem – også når det handler om at forny boligen og gøre det muligt at få et bedre varmebudget. Hvis du går med tanker om at skabe energimæssige forbedringer i forhold til isolering eller udskiftning af vinduer til nogle energivenlige af slagsen, vil det helt sikkert være muligt at få en troværdig VVS’er lokeret i København, til at komme forbi både før påbegyndelsen af arbejdet og selvfølgelig også under udførelsen.

Håndværkerne er nemlig på samme side som dig og kommer derfor gerne og rådgiver dig i forhold til at få den mindst mulige varmeregning og det bedst mulige indeklima i din bolig.

En af grundene til at fjernvarme ofte virker som et fornuftigt valg, er, at der ofte er et godt varmeledningsnet fra værkerne og ud til forbrugerne. Et ledningsnetværk med varmeisolerede rør, så der går mindst muligt varme tabt, før den når ud til dig.

Tag fat i din VVS-fagmand, når du skal vælge, om du skal investere i fjernvarme, eftersom han uden tvivl kender til det aktuelle marked og giver gerne vores professionelle besyv med. Også når det gælder viden om fjernvarme.

I det hele taget er isolering af rør, vægge osv., værd at overveje, idet det kan giver store besparelser at tænke i at sørge for bedst mulig isolering. Det er nu rart at kunne bruge sine penge på andet end en varmeregning. Det anbefales derfor, at du finder en professionel fagmand, som kan hjælpe dig med dette, så dit varmeforbrug finder et fornuftigt leje, samtidig med, at din økonomi ikke tynges af unødige store varmeregninger.

 

VVS i København
Kompagnistræde 33
1208 København K
Tlf.: 70 87 42 60