Home » håndværker » 3 gode grunde til at hyre en professionel tømrer

3 gode grunde til at hyre en professionel tømrer

Du står måske som boligejer – eller også skal du til at leje din bolig ud igen. Uanset din situation vil der være et tidspunkt, hvor det vil være nødvendigt at hyre en professionel tømrer eller snedker til at påtage netop dine opgaver.

Der findes mange kvalificerede tømrere rundt om i landet. Der findes både en kvalificeret tømrer i Nordsjælland, i Hovedstaden, eller i andre områder nær dig, som tilbyder deres ekspertise indenfor mange forskellige arbejdsområder. Men det er også vigtigt at vide sig sikker, om du hyrer en tømrer, som har den relevante erfaring og de rette kvalifikationer til netop dine opgaver.

I denne artikel giver vi dig tre gode grunde til, hvorfor du bør ansætte en professionel til dit næste tømrerarbejde fremfor at anskaffe en, som er uerfaren – eller ved at gøre arbejdet selv.

tømrer4

1. Spar på udgifterne med en professionel

Du undrer dig sikkert over, hvordan den dyrere tømrer på Østerbro kan sikre, at du sparer på dine udgifter. Trods deres ekspertise og gode omdømme ender du ofte med større økonomiske omkostninger hos dem end hos den billige snedker i Hellerup. Men ved at ansætte det ene tømrerfirma fremfor det andet – fordi de er billigst – kan du risikere at ende med et projekt, hvor resultaterne ikke blev som forventet.

2. Altid erfarne tømrere til komplekse opgaver

Der findes uerfarne tømrerfirmaer, som kan have tendens til at udbygge på deres erfaringer og kvalifikationer for at finde arbejde. Det kan derfor være nødvendigt at søge eller få anbefalet en erfaren tømrer eller snedker til de mere indviklede arbejdsopgaver. Du mangler eksempelvis en erfaren tømrer i Hellerup til at lægge nye gulve i din forretning i København, men vælger at hyre den ene entreprenør fremfor den anden selvom de ikke har erfaring med netop din type opgave. Du kan risikere, at projektet derfor tager længere tid at fuldføre end hidtil antaget, og du kan risikere at investere i endnu en ny tømrer til at færdiggøre din opgave hurtigt og korrekt. Med en erfaren tømrer fra start kan du altid være sikker på et tilfredsstillende resultat.

3. En professionel for en sikkerheds skyld

I tilfældet at større byggeprojekter, eller hvis trappen i hjemmet skal erstattes af en ny, kan du føle dig tryg ved at ansætte en professionel, da opgaverne heraf vil blive udført korrekt. Med en ufaglært tømrer, eller hvis du selv overvejer at påtage dig de mange byggeprojekter i dit hjem eller i dit erhverv, kan det i værste tilfælde medføre konsekvenser, som man helst kunne have set sig foruden.

Ved at følge disse tre råd kan du med en erfaren tømrer altid vide dig sikker.

Andersen & Tardini
Kong Oscars Gade 1, 4. th.
2100 København Ø
Tlf.  70 88 53 91


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *