Home » 2019

Yearly Archives: 2019

Hvad kan en tømrer hjælpe med?

Kort sagt kan en tømrer alt det, du ikke selv kan. En tømrer er i stand til at varetage større renoveringsopgaver, som blandt andet isolering, køkkenløsninger og tilbygninger.

Tømrerens sortiment af ydelser inkluderer kundetilfredshed

En tømrer kan udføre mange forskellige ydelser, hvorfor du bør kontakte en tømrer og få et bud på de ting, du ønsker at få lavet i hjemmet. Du kan eksempelvis kontakte den kundefokuserede tømrer på Frederiksberg, som vil gøre alt for at gøre dig som kunde glad og tilfreds. I den forbindelse vil der være et stor fokus på at forventningsafstemme, så der er fuldt overblik over, hvad du ønsker, og hvad der ifølge tømrerens er fornuftigt set ud fra et fagkyndig og erfarent øje. På den måde er det muligt at undgå, at der bliver udført arbejde, som ikke lever 100% op til dine ønsker og forventninger. Som kunde skal du altså ikke gå på kompromis med noget!

Lad din tilknyttede tømrer varetaget overblikket over dit byggeprojekt

Således kan din tømrer med fordel også fungere som den overordnede ansvarlige for dit byggeprojekt. Din tømrer er ansvarlig for at udvælge det team af håndværkere, tømrere og snedkeren, som kan udføre din boligdrøm. Er der behov for andre typer af fagfolk, så kan tømreren gøre brug af sine samarbejdspartnere, så der kun bliver udført arbejde i høj kvalitet. Det betyder altså, at du er sikret et flot resultat til tiden, og du slipper således for alt det besvær, som ellers hører til et byggeprojekt.

Brug for hjælp? Så kan du også ringe til din tømrer

Din tømrer får således en rådgivende funktion i dit byggeprojekt og forlader ikke dit hjem, før projektet er helt afsluttet. Når alt arbejdet er udført grundigt, er der ikke behov for videre opfølgning, men der kan desværre stadig ske uforudsete hændelser, hvor der er behov for tømrerens hjælp igen – for eksempel ved familieforøgelser eller vandskander. Ved familieforøgelse kan der eksempelvis opstå behov for en tilbygning til huset, hvor tømreren selvfølgelig igen vil være behjælpelig med sin ekspertise. I den uheldige situation af behov for akut hjælp fra en tømrer ved eksempelvis en vandskade, er det en fordel at være tilknyttet en akut tømrer fra Valby, som altid er til rådighed for sine kunder. Når tømreren kan være på stedet hurtigt, er det muligt at begrænse skadens omfang, så trægulvet forhåbentligt kan reddes.

En tømrer kan derfor hjælpe dig med mange aspekter i hjemmet, så tag derfor kontakt til en tømrer i dit nærområde og få et bud på de aspekter, som du har brug for hjælp til.

Frederiksberg Tømreren

Niels Ebbesens Vej 7

1911 Frederiksberg

40795060